Grym kryssning

Så jävla kul kryssning!
Har inte så mycket mer att säga, för tänker inte sitta och skriva om allt... men som ni förstår har den vart braaaa!
Är grymt seg nu bara, men jag har en bra lösning på det och ska snart ta till den. Sova sova sova.


Kryssning imorgon

Har inte så mycket att berätta om fredagen, bra var den iallafall.
Idag har mamma och pappa varit här, mamma och jag gick en sväng på tunapark för att handla lite saker tills imorgon. Sen åt vi mat tillsammans hela familjen.
Nu blir de ta de lungt resten av kvällen, gå och sova tidigt och så för ska upp vid 10 senast imorgon.
Blir somsagt att åka på kryssning imorgon, grymt kul jag ska ha!
Aja nu ska jag kolla på film, kanske blir ett inlägg innan vi åker imorgon, annars blir de det när jag kommer hem..

Ferre förfan

Hinner inte skriva så mycket, de är fredag och folk är påväg hit. Eller folk, Jessica och Sammy rättaresagt.
Blir att förkröka lite hemma hos mig sen vidare på fest !
Ni får ha en bra kväll alla så hörs vi imorgon istället.

Snicka på lekstuga

Godkväll, snart blir de sova igen för min del. Har gjort de hela dagen nästan så varför inte forsätta nu?
Idag fick vi äntligen snickra lite på "praktiken", fast började med att han inte ens hade något jobb till oss överhuvudtaget... inte roligaste att höra när man står och fryser arslet av sig och bara vill komma igång och jobba för att få upp värmen. Så vi bestämde oss för att gå in i bygghallen och kolla efter jobb och då stog det en nyligen påbörjad lekstuga som vi fick forsätta på.
Höll på med den fram till lunch, sen ringde polisen och sa att jag skulle komma på förhör ang massa stölder från en fest vi va på för någon helg sen. Va väl inte så mycket med de, bara ta sig ner på stan för att bli förhörd av skönaste snuten, trodde inte de fanns såna men iallafall.

Eh orkar fan inte skriva mer, kommer bli hur långt inlägg som helst då... Godnatt och allt såntdär.


Godmorgon

Godmorgon, sitter här och väntar på att klockan ska bli kvart över så man kan gå till bussen. Skulle egentligen gått nu men Jessica hade inte orkat gå upp när hon skulle så hon frågade om vi kunde ta bussen halv istället, och snäll som jag är så är de helt okej för min del.
Hoppas vi får snickra lite idag, har bara fått målat och åkt bil tidigare och de är väl skönt, men jag lovar att de blir grymt tråkigt efter ett tag. Så idag vill jag alltså få jobba med killarna!

Vi hörs ikväll eller nått för nu ska jag gå och borsta tänderna sen göra mig klar för att gå. Puss


Kulkul

Juste jag måste även skriva att de är kul att man har några läsare redan även fast jag inte sagt till någon att jag börjat blogga igen!

Nu ska jag fula mig lite mot min bror och hans kompis, sen hjälpa dom att bädda iordning för att Max ska sova kvar och de lär dom inte klara själva för dom är grymt tröga dom där pojkarna. Sen blir de nog att sova igen, ha de bra så länge så hörs vi väl imorgon förhoppningsvis.

Skriva lite ?

Ja om de ska bli något med att fortsätta blogga så kanske man ska skriva lite nu då? :)
Vet inte ritkigt vad men ska försöka...
Kan ju börja med att säga att skolan började 5 i 10 och jag kom dit lite senare för orkade inte riktigt gå upp imorse.
Tycker de känns som att vi inte gör nått i skolan längre, helt onödigt att vara där nästan. Fast senaste tiden har jag haft en heldel att göra hemma, så vet inte om de är jag som inte fattar att man ska jobba i skolan kanske?
Iallafall så kom jag hem och åt mat med min familj. Sedan gick jag och la mig och vakna för nån timme sen, hur jävla underbart skönt som helst.
Imorgon har vi praktik, har de varje torsdag&fredag nu eftersom man går i 2an nu. Jag har min praktik på skolan just för tillfället för känner att jag inte riktigt är redo för att praktisera på riktigt, va ute i 4 veckor i början på riktig men somsagt jag va inte redo för de ännu.
Så jag har ganska sköna dagar börjar halv 9 och slutar runt 2 medans alla andra börjar 7 och slutar 4. HELT OKEJ för min del! Så jag längtar inte ett dugg tills jag ska ut på riktigt...


Börja med bloggandet igen ?

Har lite planer på att jag skulle börja blogga igen.
Men de känns som att de inte finns så mycket att skriva om, jag har inte något intressant liv precis.
Går i skolan på vardagarna och dricker på helgerna... ja de är väl ungefär vad mitt liv går ut på just nu.
Så ja vi får väl se om jag tar tag i det här och börjar med de igen, eller om de rinner ut i sanden som allt annat. Och frågan är ju den då om man skulle starta en ny blogg eller forsätta i denna?


RSS 2.0