städar

jag vart hemma idag, hade somsagt inte tid att gå till skolan för jag måste fixa med massa.
just har jag en paus i mitt städande, jag kom på efter jag städat halva lägenheten att jag ska ju inte ens vara hemma så varför städar jag ? aja men jag kommer väl hem inatt eller nått så då är det fint tills då och det är ju skönt... för becka micke och emilia skulle sova här idag.
nu ska jag forstätta städa, hörs senare kanske annars blir det väl imorgon. pussssss

hemma imorgon kanske

jag har mina funderingar på om jag ska vara hemma imorgon från skolan, becka tycker att jag ska det, pappa säger nej och mamma undrar varför. så vi får väl se hur det blir med den saken, men det skulle vara bra för att slippa stressa en massa för då kan man sminka sig och allt redan ganska tidigt på morgonen sen är det bara några småsaker att fixa senare typ som att köpa chips och sådana saker.
jaja nu börjar jag bli trött, har vart upp väldigt länge idag gemfört med alla andra dagar den här veckan. har lagt mig senast halv 10 alla andra dagar, nu natten som var sov jag i nästan 12 timmar för jag gick och la mig runt klockan 9 och gick upp halv 9. men fick för mycket sömn tror jag för det var sjukt svårt att komma upp imorse. godnatt iallfall !


IMORGON :D:D:D

imorgon är det dagen jag längtat efter ett bra tag nu !!!

skoldagen var lugn idag, började som alla andra torsdagar 20 över 10 med svenska där vi mest satt och snackade.. till och med läraren satt och snackade om annat än det vi skulle jobba med. sen var det lunch, skit äckligt mat ! sen matte som jag gjorde endast två uppgifter på sen engelska och där kollade vi på film. så väldigt lugnt och skönt var det kan jag lova och efter skolan blev det att dra hem på engång bara.
så just nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem så vi kan äta, är hur hungrig som helst.
har inte så mycket mer att skriva, längtar så jävla mycket tills imorgon så aa pusshej !


för fel ?

jag vet inte vad det för fel med mig och bloggandet nu för tiden, kan sitta vid datan i timmar men ändå glömma bort att gå in att skriva... säger åter igen att jag ska försöka ta tag i det ! kanske inte blir så mycket nu för har väldigt mycket att göra inför valborg nu, men imorgon ska det väl kunna bli ett inlägg också men på fredag blir det inget för jag slutar vid lunch sen ska jag hem och fixa mig och alkohol för att sedan åka ut till sundbyholm senast klockan 4 så det blir att stressa en hel del. men kul som fan ska vi ha sen iallafall jag vet att det kommer bli kul, om inte annat så får jag väl fixa så att det blir kuuul, haaaah !
skolan går riktigt bra nu, hade mitt musikföredrag igår och det vart godkännt och det är jag absolut nöjd med för jag hade ändå inte satsat på något annat. på byggdagarna är det lugnt som fan, satt ute i solen halva dagen idag och målade en bod resten av halvan, har målat hela den här och förra veckan så börjar tröttna på det totalt nu, är verkligen glad att jag inte valde att bli målare för jag skulle aldrig stå ut med allt målande.
måndag och tisdag var jag med mamma och pappa ute i sundbyholm och kastade massa sopper dom hade stog på tomten och sen kratta jag massor av löv, så fick världens träningsverk i armarna, inte okej ! men vad gör man inte för att få vara där på valborg och festa ?
nu ska jag alldeles straxt gå och sova för jag är hur trött som helst, tror det är vädret att man inte är van vid att det är varmt så man är ute massa mer. godnatt !

ni får även en bild på mig för valborg förra året, kan tänkas att de kommer fler imorgon.

tack !

tack så mycket, inte ens en ursäkt är man värd ? då vet jag...

händer?

Slutade runt 12 idag, hade svenska som vi bara kollade på film på sen byggkunskap och där skulle vi bara svara på några säkerthets fråger sen fick vi sluta.
Vad händer ikväll då? Malin tycker det va kallt ute fast hon inte ens har vart ute idag, så hon ville inte grilla idag iallafall... jag skulle få en vin tror jag kanske, så får väl se om det blir att dricka istället då.
Nu ska jag snart äta det blir pizza idag mamma är och hämtar dom nu, blir några bilder från skolan idag!





snabb

Har precis fixat mig, jag har börjat bli så jävla snabb med det nu på mornarna... går upp 5-10 minuter senare än vad jag brukar och är ändå klart 5-10 minuter tidigare än vad jag brukar, men det är skönt då slipper man ju stressa iallafalla. Inatt drömde jag hur underbara drömma som helst, synd bara att klockan ringde och störde mig när det var som bäst !
Nu är det snart dags för att börja gå bort mot bussen, funderar på om man skulle börja cykla till skolan?
Fast det kanske är värt att vänta och se om vädret håller sig fint ett tag, för vill ju inte cykla och sen börjar det regna eller snöa på en.
Ha de bra, vi hörs senare !

m och mitt datum<3

Skolan var hur skönt som helst idag, vi började ju 20 över 10 med svenska sen hade vi lunch, sen matte och sen skulle vi ha engelska och vi skulle ha en vikarie men vi lura i han att vi skulle få göra klart det vi höll på med hemma och att alla verkligen jobbar hemma om man får en uppgift man ska vara klar med.
Roffe tvinga mig att jag skulle gå till vaktmästarn för att han skulle ta kort på mig, för jag va den ända som inte hade något riktigt passerkort... kan tänka mig att bilden vart förjävlig för mathilda och jessica stog brevid och sa massa saker så jag började garva, men det är lugnt ska bara ha det i 3 år och även på mitt bygg idkort !
Efter skolan hängde jag med amanda för hon skulle handla pressenter till en kompis som fyller på fredag, sen blev det att dra hem och vila några timmar. Ska snart gå och lägga mig igen tror jag, för jag är inte pigg.
Imorgon är det fredag igen, är det inte underbart? aja vi hörs imorn, godnatt.
Ajusste måste bara berätta, jag och M har blivit tillsamman idag. 22/4 vårat datum baby, älskar dig<333


nyktra till valborg

blev inget mer bloggande igår för jag drog till malin efter skolan, sen tyckte alex att vi skulle dra med hem till han för att dricka öl och vin, först tänkte vi göra det men sen så ångra vi oss, vi ska vara nyktra fram till valborg nu. SÅDESÅ ! men man vart lite såsugen när man såg han sitta och dricka öl.
sen blev det hem och bara ta de lungt, gick och la mig vid halv 12 nångång.

nu ska jag snart till skolan, börjar 20 över 10, älskar torsdagar !
så nu ska jag fixa till det sista sen ska pappa skjutsa mig till skolan, ha en bra dag förfan.

frisk för skola

Jag är tillräckligt frisk idag för att gå till skolan, är bara lite snorig och hostig nu och det är ingen fara.
Smart som jag var så kom jag på att jag inte skulle sminka mig något idag för om jag behöver snyta mig i skolan så blir jag ju helt flammig runt näsan om jag har smink och det är inte snygggt ! Så nu har jag nyligen plattat håret och satt upp det i en hästsvans, är bäst så när man har byggdag för det blir bara i vägen annars.
Kunde ha sovit i en halvtimme till om jag hade vetat redan igår när jag ställde klockan att jag inte skulle sminka mig, för nu har jag setat här vid datan sen kvart över 8 och jag behöver inte dra förens kvart i 9 för jag börjar typ 5 över 9 och jag får skjuts idag, så himla skönt att slippa ta bussen !
Nej nu ska jag gå in på bilddagboken och kolla om någon har lagt ut något kul, sen måste jag gå och snyta mig sen har väl klockan blivit dags för att åka, ha en bra dag.

likadana dagar

Det här med bloggandet har segat ur totalt för min del, har aldrig något att skriva om känns det som.
Som jag nämnt någongång tidigare så känns det som att mina dagar ser likadana ut hela tiden, vardagar skola och sen hem, äta, sova, sitta vid data sen sova igen... på helger är jag med malin och annat sött folk och dricker massa alkohol. Men jag ska försöka skärpa till mig och blogga iallafall en gång om dagen !

Just för tillfället är jag sjuk, snorig, hostar, har/haft feber och är allmänt seg. Men imorgon blir det skola för mig igen iallfall.. kan ju inte vara hemma hur länge som helt för då stiger min frånvaro så mycket.
Skulle ha haft två redovisningar idag i svenska och musik, satt igår kväll och tokpluggade till det för att jag hade tänkt att jag skulle ha gått till skolan idag bara för att redovisa det, men nej då vaknar jag med feber !
Men nu har jag dom gjorda så behöver inte tänka på det, får köra svenskan på torsdag sen tar jag musiken nästa tisdag så blir allt bra.
Nu ska jag låta min bror sitta vid datan ett tag, kanske blir ett till inlägg lite senare ikväll för tänkte ladda upp några bilder då jag har tagit med mig söta kamera.


sundbyholm

sitter ute i sundbyholm nu, har slitit som ett djur idag har flyttat trägolv och massa annat skit från ena tomten till den andra så nu har jag ont i ryggen. inte okej kan jag lova !
mamma och pappa håller på och grillar fast det börjar bli skit väder nu, ska bara äta sen blir det att åka hem för jag tänkte inte sitta här ute så mycket längre i bajsväder...
fan vad jag längtar till valborg nu, blev extra mycket nu när man är här ute och håller på liskom. det är faktist speciellt med valborg ändå, oftast första gången på året som man är ute och dricker och det är massa folk ute också. hur underbart är inte det liksom ?
aja nu är maten snart klar så ska gå ut till dom, skriver sen när jag kommit hem och så kanske de blir att ladda upp några bilder från dagen och gårdagen sen också, får se om jag orkar.
pusshejleverpastej

rip

ingen lust alls att skriva, vart med malin hela dagen även fast jag va sjuk.
vi va ute och åkte moppe och hade världens vårkänsla, allt va så jävla bra ända till för några timmar sen...
vila i frid robert mårtensson

ont i halsen

ont i halsen så blev att vara hemma från skolan idag, tråkigt jag som hade sätt fram emot den där brandsaken. men vad ska man göra liksom ? är bara jobbigt att vara i skolan när man har ont i halsen.
så jag tror att de får bli massa pluggande idag, musik redovisning nästa tisdag på något jag inte har en aning om vad man ska skriva om, lyckat ! men musikläraren gav mig en hemsidadress där det står hur man ska göra så får väl checka in den senare idag då. för först ska jag äta frukost för min mage gnäller, den är hungrig.
sen idag blir det kanske att åka ut till sundbyholm för att grilla...
jaja, frukost var det vi hörs senare !

nyduschad !

jag älskar när man är nyduschad, har nyrakade ben och sådär och är in smord i massa krämer. man luktar så himla gott då, även om man inte luktar skit annars precis men det är speciellt när man är nyduschad.
snart blir det även att gå och borsta tänderna och sedan lägga sig, imorgon ska vi ha brandövning med skolan på sopptippen, uurrrrk ! men tror det kan bli lite kul för vi ska få släcka "människor" som brinner och sen gå in i ett svart rum som är rökfyllt... får väl se hur det går.

idag har jag inte gjort så mycket iallafall, började med att man hade svenska sedan ingen idrott så blev håltimme och lunch så amanda och jag åkte ner på stan för att käka och så, sedan skulle hon till tanrägleringen för hennes tandställning hade typ gått sönder eller något... så jag åkte tillbaka till skolan för att ha engelska, musik och matte som jag nästan inte gjorde ett skit på.
hade även utvecklingssamtal idag, helt ondöigt enligt min mening, vad tog det 15 minuter kanske ? om ens det, jag har ju blivit sååå mycket bättre i skolan nu så det fanns inget att klaga på och det är det ända dom gör annars på dom där jävla samtalen.
efter skolan blev det att åka och köpa kinamat och sedan hem för att äta, mamma hade hämtat ut min kamera också på dagen så det blev att packa upp den och sätta den på laddning. men det blev inga bilder idag för har inte haft någe att ta kort på för jag sov ett par timmar sen efter maten, blir kanske imorgon om jag tar med den till skolan på brandövningen, vi får väl se. nu ska jag sova iallfall !
godnatt


grillning hos malin

ett snabbt inlägg nudå innan det är dags för sängen.
har vart med malin hela dagen efter jag hade vart i skolan och gjort prov, som var hur lätt som helst. mötte henne på stan så satt vi på trappan vid runda kiosken i säkert en timme, hur skönt som helst i solen !
sen gick vi hem till henne för dom skulle grilla där... och såklart det ville vi ju inte missa, det vart as gott.
efter det blev det ligga och skratta i kims säng ett tag för att sedan åka hem till mig och kolla på alla gamla bilder på mig och baby. hon skämdes när hon såg hur vi har sätt ut, kan jag förstå för det är inte vackert kan jag lova.

min kamera har kommit nu också, ska hämta ut den imorgon så sen blir det massa vårbilder !
fast jag tror jag måste köpa ett minneskort till den för jag glömde beställa det och jag tror inte man får med det bara sådär, men man kan ju alltid hoppas att det finns med.
ajaaaa nu ska jag sova är trött som en åsna och ska upp 7 imorgon, sjukt mig snälla...
vill bara säga, malin du är bäst och otroligt stark. älskar dig bästiiis.
godnatt

glömde skriva...

ajusste jag glömde skriva om och berätta att jag har startat min gamla data nu, så har hur många bilder somhelst som är upp till 4 år gammla. fyfan så man såg ut då, blond & korthårig och så översminkad man bara kan bli med fondation på läpparna och grejer, så snyggt så ! min och malins videon när vi sjunger hemmas hos alexander (som vi på den tiden alltid roade oss med en fredag/lördag kväll) fanns även i den datan, åh <3
ska hitta mitt usb-minne så jag kan föra över dom till den här datan, för den andra är för seg för att använda på internet, så jag kan lägga upp några här sen kanske.

 
becka skicka precis den här bilden till mig och sa att hjärtarna var åt mig, sötnos :*
haha !

aja nu blir det godnatt på riktigt.


ta tag i bloggandet ?

ja mitt bloggande har börja sega ur totalt, har inte haft tid att skriva något nu under lovet knappt och sen när jag har haft det så har jag inte orkat för jag har vart bakis eller något i den stilen.
men jag lovar att ta tag i det igen nu när lovet är slut, för då har jag ändå inget annat att göra.

det här lovet har vart super bra till skillnad från sportlovet, har inte haft tråkigt en endaste dag. eller jo i fredags för att ingen ville göra något, fast det kanske va bra så jag fick vila upp mig lite efter allt mitt festande.
det börjar faktist bli liiiite mycket supande för mig nu, känner att man kanske skulle behöva ta de lugnt i några veckor nu. men jag vet att sen när fredagen närmar sig så är partyhumöret framme igen och jag skiter i att det skulle behövas ta de lugnt, men det kanske är något man växer ifrån sen? liksom bättre att hålla på nu och är ute och festar, för sen när man ska börja skaffa familj om sisådär 10 år så kan man ju inte göra de.
och vad skulle man annars göra en fredag och lördag kväll ? får panik av att typ kolla på film, har ingen aning om varför för så är de inte om jag skulle göra de efter skolan. men jag tror att efter skolan är jag så uttröttad så att det är okej att kolla film, men en lördag när man har sovit ut massa så är jag inte tillräckligt trött för att göra de, ja det måste vara något i den stilen ! aja skit samma, det får vara som det är för det är kul iallfall.

imorgon är de buffertdag i skolan, så jag börjar klockan 1 och har ett prov sen får jag gå hem.
matte prov är det - geometri, det är det ända jag är bra på i matten så känner att jag kommer klara de och andledningen till att jag gör det på en buffertdag är att jag har missat det, så det är inte så att jag inte har klarat det. haha men vem bryr sig egentligen ?

blööööäää bara massa babbel nu, märks att jag inte har skrivit på länge för jag skulle kunna skriva en hel roman nu, har massa att skriva om... men jag skiter i det för kommer inte vara någon som orkar läsa det ifall de blir för långt. så nu ska jag snart gå och borsta tänderna sedan sova.
godnatt !

can we work it out ?

Daddy please stop yellin, I can't stand the sound
Make mama stop cryin, cuz I need you around
My mama she loves you, no matter what she says its true
I know that she hurts you, but remember I love you too
I ran away today, ran from the noise, ran away
Don't wanna go back to that place, but don't have no choice, no way
It ain't easy growin up in World War three
Never knowin what love could be, well I've seen
I don't want love to destroy me like it did my family

grattis till mig

vad är det för en dag? är det en vanlig dag?
nej det är ingen vanlig dag, för det är saras födelsedag hurra hurra hurra ! (8)

mamma och pappa kom som vanligt och sjöng för mig imorse med pressenter. fick en plånbok, bh & troser och smycken. sen har jag ju beställt en diggitalkamera som kommer nu nångång snart hoppas jag på, som jag får som födelsedagpresent. mamma har bakat en banankaka och gjort tårta åt mig nu på morgonen, hm jag tycker inte om tråta så mycket och speciellt inte hembakad egentligen, men en liten bit får man väl alltid ner.
ska hänga med pappa ut med hundarna nu SUCK, puss&kram !

segt att blogga

det har börjat bli så jävla segt att blogga, hinner inte med om dagarna så det blir bara på kvällarna oftast.
men det räcker väl med ett inlägg om dagen egentligen, för när man var liten och skrev dagbok så skrev man ju bara en gång om dagen och det var ju på kvällen innan man skulle sova.
iallafall så har jag vart ute med rebecka och anna för ett tag sen, vi gick bort till malin och hämta min cykel för jag orkade inte cykla hem imorse så mamma fick hämta mig. sen gick vi till slottsskolan och satte oss och snackade minnen och sånt, saknar skolan och blir ledsen när man ser att dom gjort den mer barnvänlig.
sen blev det att gå bort till anna för att hämta beckas moppe, sen åkte hon i min takt som jag cyklade i en bit hem. det var lite kul dag faktist !

imorgon fyller man år också, blir väl att fira mig lite med moster och kanske någon från pappas sida. vet inte än om någon kommer. tycker ändå bara det är jobbigt med mycke folk, jag bjöd över anna, becka, malin kajal och micke också ändå så och det räcker för mig. sen blir det väl ut och suuuupa på kvällen sen.
på fredag tänkte jag bjuda över några på middag, det är ju trevligare att bjuda kompisar på mat istället för massa kakor och bullar, känns så tråkigt att dom bara ska komma över en timme på kvällen och sen dra på engång sen. då är det bättre att ta det på fredag så kan man dricka lite vin till maten också.
nu blir det att kolla fejjan och bilddagboken, sen sova, god natt !

every thought in my head says no, but I can't let go.


fira mig

har precis ätit frukost, skinksmörgås med rödbetssallad muuuuums !
så nu sitter jag och kollar på någon film som får på tvn, den verkar vara ganska bra men seg.
idag blir det att åka till mormor klockan 4 för att fira mig, för hon orkade inte komma hit på min födelsedag för hon börjar bli så gammal och kan knappt gå i trappor längre, det gör ont i mig att veta att hon och morfar kanske inte lever så länge till, bäääästa mormor och morfar.
nej om man skulle gå och fixa sig lite nu då så man slipper stressa senare.
puss&kram !


långprommenad

jahaja, kom nyligen in efter att ha tagit en långpromenad med mathila och amanda.
mathila skrev runt 10 på msn och frågade om vi skulle gå ut ett tag och jag hade ju ändå inget bättre för mig så såklart jag ville hänga med ut. så smsade amanda precis så vi sa åt henne att hänga med också, vi gick runt till cykel benny sen ner mot slottsskolan sen in på kyrkogården och sen mot statoil för att köpa hamburgare och korv, jag och amanda tog hamburagre medans mathila tog en mosbricka.
sen fick jag och mathilda för oss att vi skulle gå till hennes pappa i årby, så det gjorde vi men när vi kom dit hade han däckat fast att han hade lovat att han skulle hålla sig vaken. så då ringde jag mamma så fick hon hämta oss och skjutsa hem oss igen, för jag hade verkligen ingen lust att gå hem också för mina fötter hade börjat göra ont. men det var riktigt skönt att gå, man får sån sommarkänsla när man är ute och går utan att det är alldeles för kallt, för på sommaren kan man gå ut och bara gå i flera timmar, hur underbart som helst eller ja iallafall om man har någon att gå med, och då får man snacka av sig om allt också.
så nu vet jag en som kommer sova riktigt gott inatt, känner att jag börjar bli trött nu, sitter och gäspar massor,
så ska väl gå och borsta tänderna sen lägga mig. godnatt !

ajusste om två dagar blir man 17 år också, grattis till migsjälv i förskott !


tidsfördriv !

ÄRLIGHET:
Ditt äldsta hångel? 28 :$ men det va inte med meningen !
Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? en kanske
Vad tycker du om kärlek? bra ibland
När kramade du någon sist? igår
Saknar du någon speciell person? nej faktist inte
Har du svårt för att bli kär? för att blir riktigt kär, ja !
När kysste/hånglade du med någon sist? igår
Ångrar du det? inte ett dugg
Är du singel ? jaa och det är så jävla skönt !
När fick du senast en komplimang? hm, igår
Har du hånglat med någon av samma kön? ojaa

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: nej
Hånglat med nån riktigt ful: jafan, ångest ! :(
Hånglat med fler än 50 pers: nejj
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? har väl hänt 
Gjort något riktigt dumt? har väl alla någongång 
Gjort något du verkligen ångrar? inte vad jag kan komma på just nu
Åkt ambulans? never
Gjort nåt olagligt? tiieep kanske de
Blivit polisanmäld? nejnej, jag är snäll flicka
Slagit ner någon? (A)
Skämts över dina föräldrar? ja verkligen 
Skämts över dig själv? har hänt
Sagt jag älskar dig och menat det? jaa
Tar du droger? nejnej
Dricker du? varje helg
Vilka kläder sover du i? trosor, om det nu räknas som kläder?
Varit kär? ja
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? ja
Är du ensam nu? ja, hur skönt som helst
Vill du gifta dig? kanske nångång i framtiden
Vill du ha barn? jaa

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? jag själv
Du fick ett SMS av: mathilda 
Såg dig gråta? malin och micke
Fick dig att gråta? mamma och pappa
Du delade en cigg med? röker inte, men säkert med malin på fyllan
Du gick på bio med? kim, malin och sonny
Skällde på dig? säkert mamma

DE SENASTE 4
8 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? nej
kramat någon? ja
Pussat någon? yesyes
Sjungit? gör jag hela tiden !
Saknat någon? nejfan

jävla skit söndag

jag säger bara, jag hatar söndagar, alltid lika död !

gårdagen var väl sådär, först cyklade jag hem till malin hade faktist längtat hela dagen på att få cykla.
sen blev det att dra hem till micke för att dricka lite med han, malin, johannes och perra.
sen drog vi på någon fest i årby, började väl bra men sen spårade det ur... så blev för mig och malin att sitta på stan i några timmar för att sedan komma på att vi frös för mycket för att stanna så då drog vi hem.
på stan var det någon konstig kille med glasögon som kom och snackade med oss, jag fick för mig att han var någon våldtäcksman och malin tyckte att han kunde ju inte vara det för att han var så tanig och töntig, men sen så kom han tillbaka och då berättade han om några ideér han hade haft om att man skulle tömma någon människa på allt blod i kroppen och se hur lång tid det tog. så då vart malin också rädd för honom så vi sa att vi var tvugna att gå och han frågade om han skulle skjutsa oss, som att vi skulle sätta oss i en bil med en snubbe som precis har berättat om att han skulle vilja tömma någon på blod ? nej skulle inte tro det va !
så vi gick till malin, så det blev att sova kvar där.

vaknade av att mamma ringde "imorse" ja klockan var väl vid 1 eller något sådant, hon skulle kolla om jag skulle följa med och grilla hamburgare, såklart jag ville det så hon kom och hämtade mig.
sen blev det att åka hem och sova i några timmar, vaknade vid 6 och jag är fortfarande helt död.
blir väl att hoppa in i duschen ett tag snart och sen ska jag kanske cykla iväg till malin, för kan ju inte sitta och ha tråkigt hela kvällen, skriver kanske mer sen.
puss&kram !


slagsta glass

förlåt för dålig uppdatering, åkte till malin nästan direkt efter skolan i trosdags för att fira marika och igår låg jag lite halv bakis nästan hela dagen.

jag har nyligen kommit hem efter att ha vart på slagstaglass och premiär ätit, gott som bara den. blev en daimsnäcka, äter det nästan varje gång jag äter där. brukar ju bara bli typ 3 gånger pär år så.
mamma ska börja med påsk maten nu när som helst, blir inget speciellt mycket firande för att vi har tröttnat på det, tycker bara det blir för mycket om man ska fira alla saker hela tiden. räcker med att fira jul, nyår, valborg och midsommar, eller ja valborg skulle man egentligen kunna hoppa också för det är skapligt överskattat det med, bara massa fjortisar som super sig skit fulla och gör bort sig. fast vi har iallafall bestämt att vi ska vara ute i sundbyholm på valborg i år med, jag längtar faktist lite för jag tror det kommer bli lika kul det här året som förra året, eller ja jag hoppas på det iallafall.
jaja nu skulle mamma vilja låna den här datan för att kolla på recept till jansonsfrestelse, äckliiiiigt !
puss&kram !

spamm

setat här ett bra tag nu med inläggsfönstret öppe för att skriva, men folk har spammat på msn så har inte haft tid, men nu skulle alla sova på samma gång så nu hinner jag skriva lite innan jag själv ska sova.

blev bara ett par vita tygskor på tuna park hittade ingen jacka, eller ja jag kollade knappt heller för jag orkade inte var helt slut i fötterna efter idag då jag stått och gått nästan hela dagen, har bara setat still i ca 30 minuter som vi satt i matsalen. sprang bara in på h&m lite snabbt och kollade bara för att jag hade hittat en i deras katalog som var fin, men såg den inte på den korta stunden jag var inne så får väl bli att beställa den istället.
sen så blev det att bjuda familjen på corner men jag ångrar det nu, för det vart ju inte billigt och jag kommer säkert behöva dom där pengarna sen, men får väl flörta lite med mamma då så får jag säkert lite pengar.

nu blir det att gå på toa, borsta tänderna och sen sova, om jag nu kan somna för jag sov på dagen 2-3 timmar så jag är inte speciellt trött nu men blir det säkert när jag lägger mig.
godnatt :*


RSS 2.0