köpa skor

kom precis hem från skolan, jobbade på riktigt bra idag hann måla en hel bod och sätta foder i en dörr.
blir snart att åka till tuna park med pappa, ska köpa ett par skor och kolla om jag hittar någon vårjacak,
vill ha en typ marinblå jacka eller så för att dom ska passa med mina skor som jag köpte i vintas... idag blir det att köpa helt vanliga vita tygskor, bara för att dom blåa kan man ju inte ha till alla kläder för då ser det lite småkonstigt ut. sen funderar jag på om jag ska bjuda hela familjen på corner kanske, fast vet inte än om jag vill vara så snäll. men jag är så jävla sugen på det själv och tycker det känns dumt om jag bara köper till mig.
aja nu ska vi åka, puss&kram !

rött igen !

nu är jag riktigt jävla rödhårig igen, kommer en bild senare eller imorgon kanske. för tänker inte ta någon nu helt ny duschad och osminkad. men rött är det och nöjd vart jag sådeså !
kollade på pippi på rymmen tidigare idag, snacka om att man måste vart helt jävla blåst när man va liten och trodde att vissa saker var på riktigt fast än att man ser nu hur jävla fejkat det är, det är så himla fult !
kollade även på felon och den var riktigt bra faktist kan jag lova, tycker att den är värd att kolla på, den handlar om en kille som hamnar i fängelset för att han slog ett racket i huvudet på en inbrottstjuv och killen dör. han vill hålla låg profil i fängelset men blir bråk på engång typ och sen händer det massa, orkar fan inte förklara men bra var den iallfall.
avslutar detta inlägg med en bild från gamla klassen bara för att jag saknar den lite grann sådär, är från 8an.



nelly.com

nu sitter jag här med hårfärgningmedel i håret, blir rött igen (det hade blivit urtvättat nu).
var faktist första gången jag gjorde det på mig själv, mamma eller någon kompis har alltid gjort det tidigare, men det var ju inte svårt precis så...
ska tvätta ut det runt halv så då får vi se hur det blev, om det vart färg i hela håret och så.
jag sitter och kollar lite på spetsklännigar från nelly.com, sjukt snygga är dom funderar på att beställa någon men kan inte helt bestämma mig för vilken för det finns så många fina. sen fanns det massa söta vårklänningar också, får nog kanske bli en sån med ? jaja får väl se vad det blir för något, har ingen ork att skriva mer.
puss&kram !

alla fyller på samma gång ;o

hemma idag med somnade inte förens 4 någongång så var skapligt död imorse, men har lovat mig själv att jag ska gå imorgon. det måste jag för min frånvaro är alldeles för hög fortfarande !
vi skulle bli bjudna på bulle och cola imorgon för roffe har fyllt år, 60 år, snacka om att det inte märks att han är så gammal om man jämför med andra i den åldern.
idag fyller micke år också apropå det, 23 år, grattis gaaammmllliiiing :)
på torsdag fyller ju marika år, som jag skrev igår.
och själv fyller man år om en vecka och en dag, vet redan att jag kommer få en digitalkamera i pressent för det är jag själv som har beställt den, haha. sen lär det ju bli massa andra småsaker, önskar mig av henke ett boddybutter som luktar jordgubb från boddyshop och om jag är riktigt snäll så tror jag att jag kommer få det av han, fast jag är skylldig han en ny datamus för att jag slängde hans i väggen i förrgår när jag vart arg så man vet aldrig om han kommer köpa något åt mig överhuvudtaget.
sen fyller moster år dagen efter mig alltså den 8onde april och sen den 9onde så fyller amanda år, alla på engång, tur att man inte ska köpa pressenter till alla för då skulle jag inte ha ett skit kvar utav mina pengar och jag tänkte faktist att jag skulle färga håret och köpa löshår den här månaden. och sen ska jag börja lägga undan pengar nu också, för jag ska nog om jag får som jag vill, följa med malin och kajal till turkiet i juni !

nu börjar jag bli hungrig så jag ska gå och göra mig en macka, hörs senare.
puss&kram !

röjj på torsdag

vet inte vad jag ska skriva egentligen, har så extremt tråkigt och är inte det minsta trött heller fast att jag skulle behöva sova nu snart om jag ska orka upp till skolan.
vet inte om jag orkar det ändå faktist, mår så jävla sämst så har ingen lust att gå upp på morgonen längre och jag orkar deffenetift inte jobba med massa saker och inte heller vara social mot massa människor, som tycker att man är lite småkonstig om man går runt och är deppig. vill bara att de ska bli lov nu, party all night long.
fast är ju bara 3 dagar kvar i skolan, kan ju försöka stå ut dom dagarna iallfall.
på torsdag fyller malins mamma år så då ska hon ha en försenad 40års fest, ett helt år försenad haha. snacka om att malin och jag ska röjja då alltså, vet redan nu att de kommer bli sjukt kul, längtar redan fan. egentligen skulle vi ha haft filmkväll på torsdag, men får skjuta upp det eller något, för det är ju inte så att hon skjuter upp sin fest bara för att vi skulle kollat på film. 

om man kanske skulle försöka komma på ett sätt så man blir trött nu då ?
jag behöver verkligen sömn.
"godnatt"

surt

blev ingen skola för min del idag, sov inte speciellt bra inatt så var astrött och hade ont i huvudet imorse. 
satt nyligen och skulle sortera min spotify playlist sen när jag gjort hälften, jag skulle ha det i bokstavsordning, så kom jag på att man kan ju trycka på en knapp så får man allt i bokstavsorning, surt att jag inte kom på det på engång.

idag skulle jag behöva skriva klart min argumenterande text som jag tror jag redovisas den här veckan men jag har verkligen ingen lust med det, fast det är nästan ändå ingen som har börjat med den ännu så förhoppningsvis så skjuter vi upp det tills efter lovet.

nej nu ska jag gå och kolla om det finns något att äta, hejdååå !

the old me is dead and gone.

blev att dricka igår, började med mig, malin, micke och kajal först bara.
kajal är nog den skönaste personen jag träffat på vädligt länge, snacka om att man kom överens med henne !
hela kvällen var väl lite halvseg, kom lite mer folk senare under kvällen men blev inte så mycket mer drag bara för det. dom satt mest helt tysta och snackade bara med vandra lite grann ibland, så jag malin och kajal gick ut i köket och röjde för oss själva. våldtog varandra på diskbänken och så, sen vart jag och malin kissnödiga samtidigt och malin kunde inte hålla sig och vänta tills jag var klar så hon satte sig i mitt lilla "badkar" och kissade, hahaha mysigt säger jag bara.
sen duktig som jag var så städade jag undan alla öl burkar, glas och annat skit innan jag gick och la mig så att det slapp se förjävligt ut imorse när man vaknade, skönt det kan jag lova.

den här helgen har nog vart den värsta på länge, allt kom på samma gång liksom.
kommer inte orka med det här så mycket längre... så jag hoppas verkligen att det kan få ett slut nu, tänk inte bara på er själva för engångskull.

I can't stand
We can't cry the pain away
We can't find a need to stay

We need to swallow all our pride
And leave this mess behind


blablabla

för när jag tänker på imorgon,
tror jag drömmen kan slå in.

har precis "storstädat" hela lägenheten och tänt massa ljus, myyys. och nu håller jag på och gör fiskgrattäng sen blir det att fixa sig lite.
vet inte vad som händer idag, micke och jag vill dricka men vi verkar vara dom ända i hela stan som vill de.
fast nu fixade jag så malin och kajal skulle vara med, bra det för då slipper man sitta helt själv och ha tråkigt.
orkar inte skriva vet ändå inte vad jag ska skriva det blir bara konstigt.
puss&kram !

hos mallan

nu sitter jag hemma hos malin och väntar på att hon ska göra sig klar.
trodde att hon skulle vara klar när jag kom för hon sa i telefonen att hon fixade sig när jag ringde men icke nej.
hon hade inte ens kommit in i duschen när jag kom och nu har hon problem att välja kläder.
vet inte vart vi ska idag, kanske till hennes kusin om han skulle festa annars får vi väl se, men nu orkar jag inte skriva mer iallafall för det här tangentbordet är cp stört.
puss&kram !

hatar er mamma & pappa !

jävla idioter ni är inte mina föräldrar längre, det där var liksom droppen hoppas ni kör ihjäl er eller något !
jag är så arg så att jag skakar, skulle kunna döda någon just nu.
ofta man drar iväg till en annan stad utan att höra av sig och inte ens kan svara i telefonen ? liksom man ringer typ 20 gånger utan att nån svarar sen ringer man en stund senare så har ni stängt av telefonerna. sen när ni väl satt på dom igen och kan svara så säger ni att ni är på ett ställe som man redan vart och kollat på och ni var inte där. idiiiiiooooooooteeeeer jag hatar er, och så undrar ni varför man är otrevlig mot er hela tiden är det så konstigt eller ? ni har inte brytt er ett skit dom senaste åren, ni har lovat och lovat att det ska bli bättre och att ni ska sluta hålla på och vara med familjen istället för den där idioten. men jag har inte märkt någon skillnad ? eller jo det har jag, för det har blivit värre nu än vad det någonsin var tidigare. ni säger att det har blivit bättre för nu bråkar ni ju inte med varandra längre, nej juste det gör ni inte för nu bråkar ni med oss hela tiden istället !
och det du sa till mig i onsdags var det värsta du kunde sagt din äckliga lilla hora. men jag tror att du vill ha det så för enligt dig så är det jag som förstör för det är jag som bråkar hela tiden och det är jag som gör saker som man inte borde göra och det är jag som inte bryr mig om hur ni mår eller något !
fast jag ska inte göra det du tyckte för jag ska inte ge dig den glädjen, vill inte att du ska vara glad och vill inte att du ska må bra för du försöker inte få oss att vara glada eller må bra ändå så.


I'm goning under...

alkohol med malin som alltid

god dag !
jag har precis sminkat mig tills ikväll, fråga mig inte varför jag har gjort det redan nu såhär tidigt. men jag tycker det är skönt att vara klar så att man slipper stressa sen, för kommer säkert ändå vara massa som behövs göras sen i sista minuten och jag hade ändå inget att göra för tillfället så då kunde jag lika gärna göra det nu. har ju håret kvar att fixa sen också och det är värst för det blir aldrig som jag vill så då tröttnar jag och har det helt vanligt sen ändå, plattat och tupperat.
blir att dricka med malin idag, ovanligt va? har ingen aning om vart eller så ännu men det löser sig allt senare.
skulle kanske ta mig något att äta snart, har liksom inte ätit sen igår morse så jag börjar bli lite små hungrig nu. får väl se om jag skriver något senare, ett inlägg till ska det nog allt hinnas med att bli.
puss&kram !


seg uppdatering idag

seg uppdatering idag jag vet, men jag har inte gjort någe idag så har inte haft nått att skriva om.
har setat här nästintill hela dagen förutom en halv timme-timme då jag städade, skulle behöva damsuga typ 3 gånger om dagen för att det är äckliga hundhår överallt.
nu på kvällen har jag kollat på tv, blev att kolla på departed som gick på 6an fast att jag sätt den 5 gånger innan typ, men han är så snygg så det gjorde mig inget att se den igen. sen blev det scrubs samtidigt som jag målade naglarna, rött fick det bli. hade målat dom hemma hos malin igår men det blev kladdigt så jag fick panik och var tvungen att ta bort det. vet inte varför det blir så men jag får alltid panik när det blir fel när jag målar naglarna, lite skumt sådär.

nu håller mitt spotify på att cpar sig, det är så jävla störande, blir alltid så såhär på kvällen/natten när man verkligen vill lyssna för att kunna koppla av lite.
henke håller på och laddar ner lite filmer, bla alice i underlandet åt mig inte för att jag tror att den är bra men det bara är så att man måste se den. tycker inte ens om den täcknade alice i underlandet egentligen.
yeeyee nu ska jag vänta så att nagerlacket torkar helt så att det inte blir några avtryck när jag lägger mig, och sen blir det att sova. godnatt !

ångestdag

blev hemma från skolan idag med, gick upp halv 11 och började fixa mig och sen kände jag att jag inte orkade gå. är inte på det bästa humöret idag precis och då är det bara jobbigt att vara i skolan, ioförsig så hade jag ju bara ett matte prov men hände för mycket igår så jag skulle inte kunna sitta där utan att bryta ihop kände jag.
så får väl ta igen det där provet sen nångång.
vet inte riktigt vad jag ska skriva, mitt huvud känns helt fuckt. har miljoooner tankar men känner mig ändå helt tom.
så det får bli två bilder på mig just nu sen kanske jag skriver mer senare istället. puss&kram !

 


shopping

bättre sent än aldrig, säg nu som det är !

blev ingen skola för min del idag, varken jag eller malin vaknade när klockna ringde utan hon väckte mig vid 11 och sa hur mycket klockan var. så vi gick upp vid halv 12 och fixade oss och tog sedan bussen till tuna park. käkade på max gjorde vi sen blev det massa shopping, alltid lika kul och för engångskull hittade man något när man hade pengar. hittade rättare sagt massor med kläder, blev en hel del för pengarna jag fick igår, är verkligen nöjd med det.
efter tuna park åkte vi ner på stan för malin skulle plocka sina ögonbryn, gick runt och kollade om någon hade tid på engång och på subline hade dom det så fick sitta där och läsa i en tidning i ca 20-30 minuter. hennes ögonbryn vart skit snygga, funderar på att spara ut mina med och gå till någon som får plocka dom åt mig. men mina växer ju nästan ingenting så får väl se hur det blir med den saken.
sen efter det blev det att gå hem till malin ett tag sen gick jag hem, mamma hade hämtat ut mina piercingar jag beställde för någon vecka sen. så nu har jag en normal stor i läppen och inte den där skit stora läkar staven !
hade även beställt till tungan, en med gröna kulor och en som blinkar. den som blinkar var skit häftig, fast det är ju ingen man använder speciellt ofta för den är alldeles för stor för att det !

imorgon har jag matte prov, så jag börjar kvart i ett och får gå när jag är klar lite chill sådär !
nu ska jag göra annat, får se om jag skriver någe mer senare annars säger jag god natt nu.

tipspromenad

sitter nere i malins säng nu, hon ligger och pratar med wille i telefon. kul för henne men inte för mig.
eftersom jag fyller om typ 2 veckor så gjorde malin, marika och rebecka en tipspromenad åt mig med en massa roliga fråger. så fick gå runt i lägenheten och leta efter alla fråger. sen vann jag pris också eller ja det var förskott på mina pressenter. fick tusen kroner av malin och hennes underbara familj, för dom tyckte det var så svårt att köpa någe så då fick jag pengar så kunde jag handla vad jag ville ha för dom istället. och av rebecka och niklas fick jag en hårfärgning, rebecka skulle färga det på mig och sen skulle hon bjuda på middag och vin.
dom är underbart söta asså, tack så jätte mycket !

nu frågar malin mig om vi ska sova om en timme, sen stoppar hon i sig nått jävla piller. fast jag kommer nog slockna inom en halvtimme säkert för nu är jag helt trött.
nu orkar jag inte skriva mer så jag säger godnatt !


pluggat matte

då har man pluggat lite nu då, amanda var här så vi gjorde lite matte uppgifter, duktiga som vi är.
eftersom vi fick sluta klockan 11 idag med så hade vi hemuppgifter i matten, så vi tänkte att det var lika bra att göra det för engåns skull så man kan provet vi har på torsdag rikigt bra. men jag tror jag kommer klara det utan problem, det är geometri och det är det ända jag kan i matten nääästan helt och hållet.

umgdomsmottagningen gick bra men dom sätter inte in den förens den 5 maj, för hon var inte där i april under den tiden jag ska ha min mens nästa gång så vi får lov att sätta in den gången efter det.
gjorde även ett klamydia test också, tänkte att det är ju lika bra när man väl är där så att man kan känna sig helt säker sen. så man får väl hoppas på att man inte har någe skit !
nu ska jag snart åka till malin, ska bara vänta på att mamma kommer upp ur tvättstugan, blir nog att sova där tror jag för jag orkar inte gå hem sen i det här bajsvädret, blir ju helt dyngsur om fötterna.
så nu ska jag gå och packa ner sminkt och kläder tills imorgon.
puss&kram!


godnatt

kom precis ut från duschen, ska alldeles strax gå och smörja in mig lite och sedan borsta tänderna.
kladdkakan henke gjorde vart god för ovanlighetens skull, det blir så jävla mastigt med kladdkaka så jag tror att det är därför jag inte tycker om det, blir nästan lite illamående.
filmen var bra, fast visste redan det innan för jag har sett lite mer en halva en gång tidigare. men var för trött den gången för att kolla klart, sen tog det ett tag innan jag tog mig i kragen(HAHA) och kollade på den igen !

imorgon blir det ungdomsmottagningen klockan 3, jag undrar om dom sätter in p-staven redan imorgon eller om dom bara ska snacka om den ?! fast jag har för mig att hon sa att dom sätter in den precis innan mensen så då får jag vänta några veckor med tanke på att jag nyligen har haft den.
men ska bli skönt att skaffa det, för jag är så trött på att tänka att jag måste ta p-pillren hela tiden.
nejfan nu börjar jag bli trött så det är nog dags att gå och lägga sig, godnatt.


inget skrivande

har inte haft varken ork eller lusst att blogga dom senaste dagarna.
mitt internet är så jävla segt just för tillfället så det tar typ 5 minuter att komma in på bloggen och sen har jag haft alldeles för mycket tankar i mitt huvud så skulle bara bli massa skit jag hade skrivit om som folk inte behöver ha något med att göra egentligen och jag hade bara ångrat mig sen att jag skrivit allt, så jag tyckte jag gjorde bäst i att låta bli det.

den här veckan kommer vara extremt skönt i skolan, slutade klockan 11 idag. imorgon ska vi vara i filmsalen och kolla på film bara för att det är årskurs 8 dagar, och vi har inte byggdag så då är vi bara i vägen om vi är i våra vanliga salar för där ska alla småbarn vara och få information.
på onsdag slutar vi runt halv 12 då med, på torsdag vet jag inte hur det blir för vi skulle ha haft "roffe dag" och han är ju inte i stan så vi får väl se, och på fredag är vi lediga. kunde väl inte bli skönare ?
sen är det ju snart lov igen också, känns som att det bara var någon vecka sen det var lov. men det är väl alltid skönt med lite ledigt. jag fyller även år under lovet, 7de april. jag har endast två saker som jag önskar mig, en mobil och en kamera så om jag inte får något utav de så kommer jag bli väldigt besviken för det var längesen jag önskade mig så lite saker !

nu har min bror vart väldigt söt och bakat en kladdkaka för att jag var sugen på det, jag som egentligen inte tycker om det men nu ville jag verkligen ha det !
så jag ska gå och äta det nu och kolla på american history x.
ni märker väl om jag orkar skriva någe mer ikväll, gör väl det om inte internetet fuckar ur sig som vanligt.
puss&kram!


ingen rubrik

vet inte vart jag ska börja, orkar egentligen inte skriva, men har ändå inget att göra.
blev lite halv cp igår, var med malin och micke hemma hos mig och drack några öl och sådär. det var väl trevligt men hela dagen igår var kaos, började redan efter jag hade kommit hem från skolan & stan.
har ingen lust att berätta vad det gäller, malin är den ända som vet och det räcker med det !

jag hatar er, jag vet att man inte ska säga så egentligen men jag menar det verkligen, orkar inte med er längre.

en sväng på stan och så...

kom nyligen hem, slutade kvart över 1 men sen vart det en sväng på stan med mathilda, amanda och elina.
köpte en polkagris stång gjorde jag av elina, dom säljer för sin klassresa så jag tänkte att jag skulle vara lite snäll sådär. vädret är ju inte det bästa nu kan jag lova, eller ja all snö är ju påväg att försvinna och det är ju ett plus men jag gillar inte att jag blir genomblöt om fötterna, det är inte bra att ha ugs i det här vädret !
blir att köpa gummistövlar tror jag nästan haha.
vad händer idag då ? jo det är så att malin skulle nog komma hit så blir vi här hela kvällen kanske.
jag har även 10 öl som ligger och väntar på att jag ska komma och hämta upp dom, fick dom helt gratis, väldigt genröst tycker jag ! så får se om det blir att dricka dom idag, annars så lär jag ta dom imorgon istället. känner mig faktist inte så sugen på alkohol just nu, men det hinner säkert ändra sig till kvällen.
nu ska jag städa lite tror jag, ska iallafall damsuga och plocka upp kläderna från golvet så det ser någorlunda normalt ut ifall malin ska komma, inte för att jag tror att hon bryr sig om hur det ser ut men iallafall.
puss&kram

bussen

dags att gå och ta på sig skor och jacka för att sedan gå till bussen och åka till skolan, hörs sen i eftermiddag.
idag är det ju fredag så ni kan ju lista ut vad som lär hända. puss&kram

home

skolan gick fort, inte så konstigt kanske med tanke på att vi bara hade 3 lektioner och dom var skapligt lugna, gjorde inte speciellt mycket satt mest och snackade med alla andra som inte heller gjorde speciellt mycket.
åkte till emelie direkt efter skolan och bakade bullar, kan ju lova er att jag är proffs på det nu asså.
hon hade ingen kavel så vi fick ta konservburkar att kavla ut degen med haha, men det funkade det också !
sen gjorde vi inte så mycket, mamma kom och hämtade mig hos henne runt halv 9 och då hängde jag med henne till deras klubb. där satt dom och drack lite öl, fick själv även 2 öl eller något sådant. sen orkade jag inte med dom längre så sa åt mamma att skjutsa hem mig och det gjorde hon, så nu äter jag bara lite ballerina kakor och sitter här som en nörd. blir att lägga sig snart tror jag för jag är väldigt trött, lär inte bli något mer bloggande iallafalla så jag säger godnatt nu !


skolan snart

nu har jag precis tagit på mig alla kläder, sminkat mig och satt upp håret i en hästsvans.
så snart blir det att gå till bussen och åka till skolan, vet inte vad som händer senare idag. kanske om man skulle kolla med amanda och mathilda om vi ska göra någe idag istället, annars blir det nog att åka till emelie.
skriver mer när jag kommit hem igen för nu måste jag strax springa iväg.
puss&kram

sjukt trött

skolan idag var lite halv seg men det är inte så konstigt för jag gjorde inte ett skit, gick bara runt och snacka med folk och sen satt bara och kolla på amanda när hon snickrade massa. jag orkade verkligen inte göra någe !
skulle ha vart med amanda och mathilda efter skolan men jag var tvungen att gå hem och äta innan för annars skulle mitt huvud sprängas, sen upptäckte jag att jag var tvungen att vila ett tag också. men jag vaknade för ca 30 minuter sen, hade ställt klockan och amanda hade ringt flera gånger utan att jag reagera.
skulle kunna sova hundra år till, har vart sjukt trött den här veckan och jag har ändå vart hemma måndag&tisdag så jag tycker inte att jag borde vara så jävla trött men tydligen !
imorgon är det redan torsdag vilket betyder att jag börjar 10.20 och har endast 3 lektioner, jag älskar torsdagar verkligen, fast det har jag alltid gjort ända sen jag var mindre. tycker nästan om torsdagar mer än fredagar, men det är bara för att då vet man att det snart är fredag och det är sån underbar känsla !

nu blir det snart att hoppa in i duschen och sen blir det nog att sova igen, kanske sitter vid datan innan så får se om det blir någe mer inlägg eller inte. om inte så säger jag god natt nu ! 

sleepa over at malins house

ligger i malins säng och myser med henne, ja typ iallafall, jag ligger helt inne i datan och hon i mobilen.
blir att sova här inatt.
yeeyee nu ville malin skriva lite så hon får väl göra det.


hej jag heter malin och jag är 16 år gammal. idag hade jag sex.
HAHAHAHAH MAX TROR ATT JAG HAT FÅTT BARN OCH FÖTT UT DET OCH ALLT :S
blåst typ.

hejdå

hemma idag med

blev hemma från skolan idag med,  hade ont i ryggen imorse och var så jävla trött så jag inte orkade gå upp.
har legat och läst lite idag "äcklig" heter boken, har bara läst ca 30 sidor så vet inte helt vad den handlar om ännu, men det är iallafall en tjej som blir slagen av sin mamma och så, fattar inte hur mycket idioter det finns.

nu väntar jag på att maten ska bli klar, mamma har lagat i ordning ett vildsvin som hon har haft legat i frysen ett bra tag nu. hon skar nyligen upp köttet och det var sjukt gott, så jag ska äta tills jag spyr idag.
vet inte vad som händer sen, om jag ska vara med malin eller inte ? vi får väl se, vi får väl se.

idag fyller mina kusiner christian och linda år, grattis till dom !

sova

nejfan, nu blir det att gå och borsta
tänderna sen blir det sängen för min
del är så jävla trött och uttråkad.
god natt

tråktråktråk

fyfan vilken tråkig dag, ingen som har velat göra ett skit. malin hade fått skit ont i magen sa hon så hon hade ingen lust att vara. så jag har inte gjort ett skit, satte mig och sminkade mig massor förut bara för att fördriva tiden lite. tror jag ska pröva en sak snart med sminket som man ska kunna ha på fest och se hur det blir.
nu ska jag gå och äta fruktsallad mumsmusmums säger jag bara, puss&kram !



cpmalin :)

malin är cp och har inte kommit hit ännu, hon var tvungen att plugga efter skolan. det skulle ta ca en halvtimme sa hon, nu har det gått 2 och en halv timme. så jag funderar på om jag ska hitta på nått annat kanske för nu är jag väldigt uttråkad. ska iallafall äta snart, sen blir det att sminka sig sen så får vi väl se vad som händer.
det suger att vara ledig bara en dag, speciellt på en måndag när man vet att man måste upp till skolan dagen efter, kunde få ha vart ledig på fredag istället ! eller vart ledig hela veckan hade inte vart helt fel.

börjar bli riktigt irriterad på allt möjligt nu också, jävla äckel mens som gör så man får värdens humörsvägningar!
fyfan vad skönt det skulle vara att slippa att ha mens för det senaste halvåret har det vart sjukt hur sur och ledsen jag vart när jag har haft mens, inte okej säger jag bara.
nej nu ska jag kolla om maten är klar snart. puss&kram !

måndag

god morgon !
är somsagt ledig från skolan idag, skönt det men jag vaknade första gången 5 över 9 och kunde nästan inte somna om, men som tur var så gjorde jag det och sov tills för ett litet tag sen.
sitter och lyssnar på manboy och pappa fråga precis om jag fastande för den låten, nej det gjorde jag inte ! det var hela han jag fastnade för.
idag blir det att vara med malin, hon kommer hit klockan 2 när hon slutar skolan, har ingen aning om vad vi ska göra men något kommer vi väl alltid på.
ska väl ta mig in i duschen om ett litet tag så att jag är fräsch när hon kommer !


slicka fitta

hmm malin skrev just på msn en partygubbe <:o) och en negertjej som kramar (})
och sa att det skulle föreställa en som slickar fitta HAHAHA,
som att någon i hela världen skulle fatta det ?
vart fick hon liksom fittan ifrån ? hon är cp kan jag lova !
nu blir det snart att lägga sig och läsa lite tror jag
sen blir det sooova, så säger god natt nu.



mysdag

har nyligen kollat på palramentet, det är inte alls lika roligt längre som det var förut. vart har alla dom roliga tagit vägen ? yeeyee det är bra tidsfördriv såhär en söndag kväll.
för första gången på länge så har jag mått bra på en söndag, ingen bakfylla och ingen ångest, fan vilken härlig känsla. henke och jag har haft det väldigt mysigt ikväll, oj det där kan tolkas väldigt fel, men ja vi har haft det nersläckt med massa ljus, kollat på tv och ätit popcorn, underbart !
nu blir det att kolla lite till på tv sen kanske gå in i duschen. vi hörees.

städat

blev inte att vara med varken emelie eller malin, emelie hade ingen lust eller hur det nu var... och malins mobil är inte ens på. så jag bestämde mig för att storstäda hela lägenheten. har plockat undan, dammat, damsugit, gjort rent toalett & handfat och torkat golven. alltså i stortsätt allt som man brukar göra när man städar, allt förutom att diska. hatar det så det får henke göra, eller om jag låter det stå tills mamma kommer hit och diskar.

nu har jag tänt massa ljus hur mysigt som helst och så håller jag på med maten, eller ja det är väl mest henke som gör den, inte för att det är så mycket som behövs göras. stripsen är i ugnen sen är det bara att steka dom där sakerna, vet ej vad dom heter men det är som köttfärs med kryddor (ej köttbullar) sen göra sås bara sen så är det klart.
om man kanske skulle ta hundarna och gå ut med så jag kan kasta sopporna på samma gång, ja så får det nog bli nu !


godmorgon

god morgon, eller vad man ska kalla det.
har precis ätit frukost så nu funderar jag på om man skulle klä på sig lite ? sitter i troser och täcke bara, men det är skönt det, kläder är bara jobbigt.
vad ska man göra idag då ? har ingen aning faktiskt, tycker att det känns som måndag idag. men det är nog bara för att jag var hemma och inte gjorde ett skit igår.
kanske om man ska kolla med malin om vi ska leka, eller om man skulle ta och åka till emelie.
skriver väl senare och berättar hur jag gör.



there's no halo ’round my head, no, there's no angels here.

sova snart då

nejfan nu orkar jag nästan inte hålla ögonen öppna längre, så blir att gå och borsta tänderna sen blir det sängen för min del.
imorgon är det ångest dag och sen är jag ledig på måndag, det är en vit dag ? ja det va det vi fick till svar när vi fråga varför vi ska vara lediga, liskom man burkar ju kalla der röd dag annars ?
men skönt iallafall att vara hemma sen skiter jag i om det är röd eller vit dag.
GODNATT !


snygging

åhå kolla bara på han, jag tror jag är kär. ;o



melodifestivalen

blev att vara hemma och ta de lugnt idag, skönt det för jag har vart helt slut idag !
kollat på molodifestivalen har jag gjort, första gången det här året. jag brukar inte kolla eller jo men bara på finalerna. jag röstade till och med på en låt, på han den där snygga killen och jag röstade inte för att låten var bra utan endast för att han var så jävla snygg.
så nu ska jag gå in på youtube och kolla på han igen, vi höres.

bilder från igår












cheese, haha !

död

fan är helt jävla död idag asså.
vi var här hemma hos mig igår, jag, malin, micke, johannes, karolina och anna. trevligt var det faktist gjorde inget speciellt satt mest och snacka.  vi drack upp allt vin innan klockan 11 sedan drog vi hem till marcus. där var det bara björn, robert och marcus segt som fan kan jag lova ! 
sen tog vi bussen 02.05 till slagsta hem till wille, sov där gjorde vi...
orkar inte skriva någonting detaljerat idag, har ingen ork till något knappt just nu, fast jag är lite fest sugen ändå.
hade lovat johannes och micke igår att jag skulle hitta fest haha, men ingen som festar idag så jag får nog bryta det där löftet. dom lär nog bli lite småsura, men då får dom bli det för det är inte mitt fel att ingen vill dricka !
ska lägga upp lite bilder från igår också om ett tag.
skriver väl någe senare.


sockerdricka

nu är vi färdig fixade, det har gått segt med vinet för vi har inte haft någon sockerdricka till det och det är inte så gott med vitt vin utan kolsyrat till. men nu är min söta lilla bror på konsum och köper det till oss, fast så söt är han inte för vi fick lov att muta han lite för att han skulle gå dit. men vi slapp göra det själva iallafall skönt de !
sitter här och lyssnar på massa musiiiik och vet ännu inte vad vi ska göra, tror kanske det blir att vara här hemma idag ? fast hittar vi fest så då jävlar kör vi på som faaaen.
haha nu ska jag vara social mot malin i väntan på sockerdrickan sen jävlar !
ha en bra kväll, puss och kram

vin som alltid !

slutade halv 2 idag, så la mig och vila ett tag när jag kom hem.
malin kom hit för ett litet tag sen, ungefär i samma veva som vinet kom foot of africa 3 liter blir det idag. vi kom på att det är ju lite smartare när vi ska dela att köpa en sån iställer för massa små vinare.
så nu kör vi igång, första glaset är redan upphällt så det är bara att dricka !
ska äta tacos om ett litet tag sen blir det att fixa sig för kvällen. vet inte vad som händer men någon fest hittar man väl alltid, annars i värsta fall får vi väl sitta hemma hos mig.
nej nu har jag inte tid att sitta här, ska in i duschen. skriver kanske seeen om jag har tid.


precious

det blev ingen pizza idag, utan det vart en kebabtallrik mycket godare.
nu är jag iallafall hemma, tänkte först att jag skulle ha sovit kvar hos malin inatt med för jag orkade inte gå hem men sen efter att vi hade kollat på film och så, så kände jag att det skulle vara skönt att sova hemma inatt.
filmen vi kollade på hette precious inte den bästa jag sätt kan jag säga, men inte heller den sämsta !
den handla om en tjock negertjej som hade blivit våldtagen av sin pappa och fått barn med honom, hon bodde med sin mamma som slog henne och hatade henne för att hon hade tagit hennes man "ifrån" henne.

nu ska jag snart försöka ta mig in i duschen, har verkligen ingen ork igentligen. vill bara gå och lägga mig nu och sova, är så jävla trött. jag är ju van vid att sova ett tag på dagarna efter skolan men det har jag inte gjort en enda dag den här veckan så jag ligger lite efter med min sömn.
imorgon är det älskade fredag och det blir väl som det brukar, behöver nog inte ens skriva ut vad för att ni ska fatta.
skriver godnatt och så nu för jag lär inte orka skriva mer ikväll !

kexchoklad

ligger hemma hos malin i hennes säng, hon var med mig i skolan idag myys .
vi åkte till konsum i torshälla för att köpa kexchoklad efter jag slutade skolan, dom har godast där.
nu vet jag inte vad vi ska göra, jag är sugen på pizza så jag ska tvinga malin att vi ska äta någe iallafall. lär ju inte bli pizza men något måste jag äta innan jag dör.
nu kom hon och visa brösten för mig och sa "kolla mina utsslag" fast jag tror inte att hon ville visa utslagen, tror att hon bara ville visa börsten. tihi, vi hörs senare :*

film

är hemma hos malin, ska sova här.
just nu kollar vi på luftslottet som sprängdes, tycker inte att den är någe bra ! så jävla seg det händer ju inget, men det kanske kommer sen fast över halva filmen har ju gått.
vi kollade på en skit bra film innan, my sisther keeper hette den tror jag. ända gången i hela mitt som jag har gråtit åt en film, det var riktigt gripande kan jag lova.
nu orkar jag inte skriva mer för jag blir helt förvirrad, kim kom och la sig brevid mig åh puss på de !

back to school

nu ska jag snart gå till bussen för att åka till skolan, har somsagt byggdag idag. känner verkligen inte för det då jag har ont nästan överallt i kroppen, men det ska väl gå bra.
nu ska jag kolla lite på bdb och fb innan jag drar. skriver när jag kommer hem :*



justnu !

glömsk

har nyligen duschat och kollat lite på tv, det va någe speciellt jag skulle skriva om men jag har glömt vad det var. så det kan inte ha vart något viktigt !
imorgon är det byggdag, vilket betyder en lååång dag. går ända till klockan 4 och har endast 3 raster under den tiden, oj har aldrig tänkt så att det bara är 3 raster förut. men byggdagarna brukar gå fort i allafall fram till klockan 2.

jag vill bara säga att jag verkligen hatar reklamen på spotify, speciellt när det är som att det ska föreställa "på spåret" äckliga jävla gubbe som har en sliskröst, hahaha.
nu blir det snart att borsta tänderna sen gå och lägga sig, om jag kommer på innan jag ska sova vad det var jag tänkte skriva om först så kommer det sen. men det är ingen risk, kommer väl på de när jag har stängt av datan och lagt mig.
godnatt iallafall !


p-stav

sitter här och är så jävla mätt för jag precis har ätit. jag åt kyckling medan alla andra åt ris och korvstroganoff, fyfan asså det är så äckligt aldrig att jag stoppar det i min mun.
skolan var bra idag, musikprovet var skapligt lätt så ett godkännt ska jag väl i allafall få och boken slapp jag säga någe om typ för alla andra hade redan berättat allt som gick att berätta.
sen på matten fick anton världens skrattattack när hans penna var liten och jag berätta om hur vi gjorde i min klass när vi var små, att man bröt av udden på pennorna med flit och vässa dom hela tiden så att dom skulle bli skit små. det tyckte han var jättekul och frågade vafan jag hade gått för jävla sär-skola, det jag tyckte var lite kul då var ju att han gick i samma skola när han var liten !
efter skolan åkte jag och amanda ner till ungdomsmottagningen och bokade tid till att sätta in p-stav, jag glömmer bara mina p-piller hela tiden så det är lika bra att sätta in en sån så slipper man tänka på det. så ska dit den 23dje igen och snacka om den eller vad det nu var hon sa.
nu ska jag gå in och duscha tror jag för jag fryser så in i helvetet, hörs senare !


orkar inte plugga

nu är det faktiskt så att jag tänker skita att plugga ! får köra på omprov sen istället för jag orkar verkligen inte, har ändå inte tänk att få mer än G i musik, tänkte gå och lägga mig nu snart istället.
boken skiter jag också i, får fråga någon som läst den hur den var sen får jag säga som dom sa haha.
eller så säger jag bara som det är att den är så dålig så jag tänker inte ens försöka läsa ut den, för nästan alla i klassen tycker att den suger så det lär nog inte vara många som har läst ut den. 
fattar inte vart svenska läraren har fått att vi i klassen älskar att läsa ifrån ? nästan alla hatar det, lite skumt det där ;S men nu ska vi argumentera istället, det hatar jag nog mer än att läsa, finns inget värre än att stå framme vid tavlan och snacka om någe som kanske ingen annan håller med om. men det får man leva med för så är det ju i skolan !
hade vart skönt om vi hade haft byggdag imorgon, jag har liksom vart inställd hela dagen på att det är måndag imorgon eftersom jag var hemma idag så har det kännts som söndag.
nej nu orkar jag inte sitta här vid datan längre, ska gå och borsta tänderna sen blir det natti natti.

slänger även in en gammal bild för jag tycker att jag verkligen var så snygg i mitt sönderblekta, korta, lockiga hår ....

yeeyee

kom hem från malin för ett litet tag sen, vi har inte gjort så mycket som vanligt.
vi har verkligen inget liv hon och jag. vi åt mat sen så gick vi till ica och köpte glass, någon annans split köpte vi.
den var verkligen god, i sommar kommer jag köpa den hela tiden för den var helt läskande.
yeeyee nu vet jag inte vad jag ska göra, varför skulle jag hem så tidigt för ? jo för att då hämtade mamma och pappa mig annars hade jag fått gå.
kom på att jag har musikprov imorgon för vi hade det aldrig förra veckan. ÅÅH jag orkar inte plugga, det är 100 sidor typ.
sen ska jag läsa ut den där jävla horboken också, jag orkar inte med skolan längre...
när jag gått ut gymnasiet ska jag inte göra skit i minst ett halvår i allafall, ska vara leeeedig. sen ska jag jobba ihop lite pengar så jag kan flytta utomlands och jobba i nått år.
jaa det är mina planer det.

den vackraste stunden i mitt liv var den när du kom

och det hjärta som skulle bli ditt på nått vis det fryser nu sakta till is.

jahaja kom hem för ett tag sen, allt gick bra...
nu sitter jag och väntar på att min malin ska sluta skolan så jag kan ta en promenad i det sköna vädret till henne, för vi ska leka hon och jag.
hon tyckte att jag skulle ha kommit till hennes skola och vänta på henne men det tyckte inte jag för jag hade ingen lust att bara sitta där helt mobbad och vänta på henne.
nej om man skulle gå och ta en macka eller något att äta, känner mig lite små hungrig, skriver väl mer ikväll.

slut

så nu är filmen slut, den var väldigt bra.
jag kom på att vissa sånahär polisfilmer och sånt lika gärna skulle kunna vara en skräck film, skulle man bara byta ut musiken i dom så skulle de bli nästintill en skräckfilm.
nu börjar jag bli lite smånervös inför imorgon, vet inte varför för jag ska ändå inte göra någe speciellt. det ju liksom inte mig saken gäller, men såäre ändå. slipper ju skolan iallafall, alltid något liksom !
men ska väl lägga mig nu snart tror jag, ska liksom upp halv 9-9 ändå.
god natt

wallander

kollar på wallander, det är reklam just nu. men den börjar nog nu när som helst igen.
har faktisgt aldrig sätt den här wallander filmen förut, får lite smått panik på att dom är så sega.
nu börjar det, skriver sen efter !

tjockisar

helgen har vart bra, blev lugnt igår... vi skulle ju ha åkt till wille men vi sket i det då han hade massa folk hos sig, så vi tyckte att vi inte behövde det då.
så vi var hemma hos malin och bara tog det lugnt, gick till vikningen runt 12 nångång på natten utan att ens vara hungriga, vi kom på när vi var där och beställde att vi inte var det. men en hamburgetallrik fick vi i oss ändå, tjockisar ! 
idag har vi inte gjort ett skit, malin väckte mig genom att filma mig och viska mitt namn. jag fick för mig att hon hade sagt sara 10 gånger typ men det var tydligen bara 2 gånger som hon hade sagt det.
sen har vi bara kollat på tv och så, malin bakade även någon kaka. som hon glömde i ugnen, som tur var vart den inte bränd men istället blev den jävligt torr så den var inte världens godaste. 

nu sitter jag och spelar lite petville på facebook. 
imorn ska jag på rättegång...

"småbarn"

blev att dra på inflyttnignsfesten igår, var kul där men sen ringde wille och sa att han och några av hans kompisar var på väg hem till mig, utan att vi ens sagt att vi skulle ha fest hos mig, kanske att vi skulle ha haft efterfest men aja. så malin och jag rörde oss mot mig, precis innan vi drog så börja folk tjaffsa som vanligt, så det var tur att vi drog sen.
blev ganska lugnt här ? hoppas det i allafall vill ju inte att någon ska klaga liksom.
sen ringde emelie och sa att gabriel hade dragit med sig massa folk hem till henne och fixat fest där, så hon tyckte att jag skulle komma dit. så jag malin, wille och en till snybbe drog dit. var massa "småbarn" där, ja dom var ju lika gamla som oss men tusen gånger barnsligare. förstår varför man nästan inte umgås med dom i ens egen ålder, små fjortisar typ. men det var väl trevligt ändå, sov kvar hos emelie gjorde jag, hon hade tydligen börjat skrika på andree när jag hade somnat men jag måste ha sovit riktigt djupt för det hörde jag inte att hon gjorde. vakna tidigt sen däremot, runt halv 9 någon gång så jag lär nog somna tidigt ikväll/natt sen.

ska vara med malin senare, vi skulle tydligen hem till wille haha.
så nu ska jag väl fixa mig lite sen kanske börja röra mig bort mot malin. skriver kanske sen när jag kommer hem igen, om jag nu inte sover hos typ malin eller någe... man vet aldrig vad som händer ! den där ölen jag har i väskan känns som att den skulle vara ganska god liksom.


onödigt möte

mötet idag tog ca 5-10 minuter bara, snacka om onödigt att ens ha det !
dom kolla på min frånvaro lappar och såg att det sjunker hela tiden och att dom gånger jag är borta nu är jag "sjuk", ja asså är i allfall sjukanmäld så då kan dom inte göra någe.
så vi kom översens om att det behövdes göra ingenting, att man fick hoppas på att jag håller mig frisk så mycket som möjligt.
slutade klockan ett idag, skönt det. vi satt och byggde kök på ikea (alltså deras hemsida, inte i affären) efter lunchen, mitt vart riktigt fint. vart faktiskt väldigt nöjd med det, skulle kunna täkna mig att ha ett sådant kök på rikitigt.

sitter här och lyssnar på lite lars winnerbäck, börjar gilla han mer och mer för varje gång.
ska snart ta mig in i duschen och sen blir det att börja fixa sig, hitta någe att ha på sig ikväll och så. blir att sitta här hemma hos mig först jag och malin sen vet jag inte om vi skulle på inflyttningsfest eller vad hon snackade om igår ? hennes kusin har tydligen flyttat...
får väl se vad som händer!

ett halv glas rött vin är som ett winebröd

sa malin precis till mig, vet inte vart hon vill komma med det ? påstår hon att vi kommer bli feta när vi dricker vin ? men vi dricker ju inte rött vin, eller ja färgen är röd men själva vinet är ju inte rött, haha fattar inte ens vad jag själv snackar om nu.
sen fråga hon nyss om vi skulle öppna en vin och lukta på den, så fråga jag om hon trodde att jag bara skulle kunna lukta ? haha då sa hon men vi kan smaka en klunk. trooooligt att det bara skulle bli en då.
hon ska sova här inatt, mysigt vi ska dela på min lilla säng. hon bad mig att jag ska smeka hennes bröst inatt, det gör jag så gärna, jag som bara drömmer om sex hela tiden kanske gör någe annat oxå ?
hm nej nu ska jag inte snuska mig, räcker med att man redan snuskat sig med malin förut.

nu klagar malin på att jag är dålig på att uppdatera, tycker jag inte själv men hon är ju lite cp. har ju liksom inte tid att sitta och skriva heeeela dagarna. har ju inget intressant att skriva jämt heller.


har somsagt EVK möte imorgon klockan 10, får se hur det går...
kan ju redan tänka ut vad dom kommer säga och jag har ju börjat sköta mig så jag tycker att det är heeelt onödigt ! men det är väl tydligen bara min åsikt.
nej nu ska jag vara "social" mot malin, pussochkram !


bra humör

har vart på så underbart bra humör idag, skolan var hur bra som helst !
förutom när en liten horunge i våran klass spruta någe skit i ansiktet på mig, men jag låste ut han ute och sen ville ingen släppa in han, inte ens våran lärare. haha rätt åt dig, för du är sjukt jobbig och dryg...
vart inte så mycket gjort för jag gick runt och lekte mest men det var värt det, får jobba extra hårt på måndag sen istället. amanda och jag håller på och sätter panel på friggeboden, tycker att vi är väldigt duktiga !

bara för att jag är på så bra humör nu så var jag snäll och bjöd min bror på pizza, utan att ens fråga om han ville ha igentligen, men smsade och sa att jag köpt pizza åt han och då vart han glad. så köpte den inte i onödan i allafall.
blir att plugga lite sen tror jag, fast först ska jag vila ett tag tror jag.

vill bara säga att jag är sugen på mitt viiiiin, det är ju lill-lördag idag ;)
nej nu ska jag inte vara sån ingen alkohol idag inte, sparar mig till fredag. inte för jag ens vet om jag ska dricka då, men säg en fredag jag skulle vara nykter liksom !?

nyårslöfte

jag kom på nyss att jag faktiskt har hållt mitt nyårslöfte, känner mig duktig. 
nej det var inte att jag inte skulle dricka någe efter nyår, det var bara något jag har tänkt försöka med men det gick ju som det gick. känner inge behov i att sluta med alkohol !?
men jag ska inte säga vad det är för då kommer det bara att brytas och det vill jag verkligen inte...
fast jag känner mig lite småsugen på't nu, men jag ska klara det för jag har lovat mig själv att aldrig mer !

tog en dusch nyss i ca en timme, det är så skönt för det är ända stället som jag verkligen kan få tänka på och vara för mig själv ! även om jag skulle vara helt själv i lägenheten så känns det som att det är någonting som stör.

nej nu blir det att borsta tänderna sen gå och sova . god natt


...

tell me is the money worth your soul?
tell me what's the reason that you hold on
when you know that dude has a whole wall
of 'em just like you?
you're just another priceless work of art.

papiii

sitter och väntar på pappa som skulle skjutsa mig till skolan, men han var tvungen att åka iväg och hjälpa carina med hennes bil för den funkade inte som den skulle och hon stod på jobbet...
kommer komma försent till skolan nu bara för därför, inte kul det.
men vi hörs väl efter skolan eller någe igen, slänger in en bild på mig just nu oxå.



klar

nu är jag klar med pluggandet för idag, orkar verkligen inte läsa ut boken idag. får väl säga att jag glömde den i skolan under lovet så jag har inte kunnat läsa eller något sådant. sen får jag läsa ut den imorgon istället.
musiken gick väl sådär, men som sagt kommer ihåg det mesta från genomgången så ett godkännt ska jag väl kunna få i allafalla, det nöjer jag mig med gott och väl.
nu orkar jag inte skriva mer, gjorde ju nyligen en hel uppsatts samtidigt som jag skrev massa på msn, så börjar få lite ont i fingrarna. säger god natt nu för lär inte skriva någe mer ikväll :*

pluggis

skolan gick skit fort idag, kändes absolut inte som att vi gick ända till 4.
spelade poker på rasterna med finaste pöjken, mhmmm säger jag bara.
åkte hem och gjorde inget speciellt, åt mat sen la jag mig och vila till halv 9, skönt som fan kan jag lova.
nu blir de att plugga en hel del, om jag kommer igång snart vill säga, tar alltid sån tid för mig men sen när jag väl kommer igång så slutar jag inte förens jag är klar. ska skriva klart en sak som skulle vart klart innan lovet, sen ska jag plugga till musik provet jag har tills imorgon... tror inte det är så svårt för kommer ihåg det mesta som han snackade om på genomgången. sen ska jag även läsa ut skriet från vildmarken, som ska vara klar tills imorgon tror jag. har redan läst den en gång tidigare men den är så sjukt dålig så kommer inte ihåg någe av den typ. men går väl ganska fort för blir ju påminnd om saker nu eftersom jag redan läst den.

på fredag har jag EVK möte och det är inte okej ! bara för att min mentor är cp i huvudet och inte skickat ut någon varning eller någe tidigare, för det är ju gammal frånvaro sen i början, nu har jag ju skött mig.. går ju ner minst 5 % i veckan så jag är typ nere i under 20 % tills på fredag. sen så har jag utvecklinssamtal nästa fredag, känns lite onödigt med först ett sen ett till, när dom ändå kommer handla om samma saker ? aja men så är det när mentorn inte fattar ett skit, hon get aldrig ut information eller någonting, de får liksom en som inte har med det att göra egentligen göra, hora !

RSS 2.0