hatar rubriker !

har nyligen kommit hem, blev att hänga med emelie till micke ett tag.
dom satt och spela någe skit spel som vanligt, kommer inte ihåg vad det heter nu bara för därför men jävla maskar iaf som skjuter varandra... såå roligt att kolla på verkligen.
har missat massor som jag skulle behövt gjort under lovet, t.ex pluggat, och nu är det ingen idee att sätta sig med det såhär sent, tur att det bara är byggdag imorgon så det inte är någe som behöver vara klart tills imorgon.
så får typ rå plugga imorgon efter skolan istället.
om man kanske skulle ta sig in i duschen nu?
och vänta på att henke ska bli klar med den andra datan så att jag kan få sitta vid den istället för den här suger hästpung, eller det är inte datan som suger utan det är internetet på den här datan som suger, ska nog skaffa normalt bredband istället för det här mobila, för det strular bara hela tiden... måste liksom sitta ute i köket för att det ska funka.
skönt väder det börjar bli nu, eller ja det är förjävligt ute men om de forstätter vara varmt så är de snart bra väder. hatar allt slask bara för mina skor är inte vattentäta så måste köpa en par gummistövlar eller nått för att inte bli blöt.


camilla

är hemma hos camilla, har vart här hela helgen...

i fredags började vi här med lite vin och fixade oss, sen bar de av till mathilda, väldigt roligt var det där faktiskt. men vi bestämde oss ändå för att dra till viptorp sen. där var de lugnt som vanligt, hände inte speciellt mycket så när klockan var runt halv 1-1 så åkte vi tillbaka till camilla. skulle ha kommit några hit då men sen så sket de sig och jag var ändå så onykter så för mig gjorde det inget, gick och la mig istället.

igår var vi bara hos camilla hela dagen, drack lite vin och någon öl fast vart inte så farligt mycket malins bröder och ena av deras tjej kom hit. körde lite kort spel och sådant, ganska så tråkigt för de vart massa tjaffs och så bara. tänkte först att jag skulle gå hem men sen orkade jag inte så vi gick och la oss istället, blev ganska tidigt, runt 12 någon gång.

sen idag har vi bara spelat fia med knuff och haft det väldigt chill, ska väl börja tänka på att röra mig hemmot snart, skulle ju behöva plugga lite och så för imorgon är de dags för skolan igen. det här lovet har vart sjukt tråkigt och gått sjukt fort. men har verkligen vilat upp mig iaf, nej nu ska jag kolla vart malin tog vägen och se vad vi ska göra.

mummmms

har precis duschat så sitter här i bara handduk, ska snart börja göra mig i ordning lite smått, resten fixar jag hemma hos camilla sen. ska till malin runt 4 nångång sen blir vi upphämtade hos malin för att åka hem till camilla och dricka lite vin, mummmmms.
blir en smutron- och en citron vin, är smart att variera lite ibland för annars tröttnar man så snabbt påt.
nej nu har jag inte tid att sitta vid datan längre, ska hitta lite kläder nu man kan ha på sig.


ferre tomorrow

ligger här i malins säng, hon är uppe och kolla hur hon ska ha sitt hår imorgon för då ska vi på feeeeest förfan !
blir att förkörka lite hemma hos camilla, sen ska vi dra på ferre hemma hos mathilda. sen så tror jag att malin ska träffa sonny så då lär vi säkert dra vidare på nästa fest.(;

vi har vart hemma hos micke ett tag idag, vi snackade lite och så, skulle kolla på film, saw 6, men de skulle bli så sent och han skulle upp och jobba imorgon så vi ska ta de typ på söndag eller någe.

jag vill bara säga att jag är väldigt nöjd med mitt röda hår, trivs skit bra i de. kul med lite "annorlunda" ju,
nej nu ska jag kolla med malin om vi snart ska lägga oss, så vi inte sover bort hela dagen imorgon, vi måste ju hinna fixa oss och sånt imorgon innan vi ska iväg.
godnatt


innan

efter

rödtott

igår färga jag och malin håret rött, skit snyggt om ni frågar mig, vart verkligen nöjd med det sådeså !
vi skulle även ha klippt lugg idag, men marika orkade inte göra de så hon skulle göra de imorgon, om hon inte skjuter upp de igen... haha
nu kommer snart henke hem och då ska han ha datan, så jag måste passa på och kolla allt nu. skriver kanske senare, om jag inte ska till malin igen vill säga.


no foundation

sitter här och sminkar mig lite, min foundation är slut så får bli lite eyeliner och mascara bara... tur att jag bara ska hem till malin så det gör inget hur jag ser ut. idag har vi inte heller någe att göra vad jag vet, så folk som inte är så tråkiga som dom flesta är kan ju gärna höra av sig om dom vill hitta på någe.

filmen vi laddade ner var väl helt okej, fast den slutade dåligt så de förstörde typ det hela, men den va bra ända tills dom sista 20 minutrarna.
nu ska jag fortsätta göra mig klar, sen får mamma skjutsa mig till malin. bajs på vädret annars hade man kunnat gå men nej tack inte när de är halt, kallt och äckligt ute !

kuk i min mamma

ligger här i sängen med malin och rebecca, vi har såååå tråkigt. fattar inte vad vi har för jävla liv ? sen är det skit varmt här oxå så man typ flyter bort, kanske skulle vara smart att sova ist ?men är inte ett dugg trött, så går de när man sover bort halva dagarna. vi ligger och väntar på att våran film som vi laddar hem ska bli klar, har tagit timmar nu fan, inte okej ! så jag hoppas att den är bra nu så att den var värld att vänta på. tror faktiskt att den är klar nu snart...

tråkigt liv !

är hos malin, de är lite tråkigt faktiskt !
vi har inte gjort ett skit varken igår eller idag, vi sov hela dagen idag typ sen tänkte vi supa men vi fixade inga pengar, lite synd de för vi har inge liv utan alkohol.
nu tänkte vi ladda hem någon film och kolla på sen blir de väl att sova, imorn måste vi fan supa !
puss och kram n**er barn


malleballe

shalalalala, idag blir de att leka med malleballe. ska snart fixa i ordning mig lite kanske hoppa in i duschen nu snart ? sen ska jag tigga skjuts hem till henne. för jag tänker inte gå, räcker med att jag gjorde de i förrgår i världens snöstorm och det kommer jag aldrig göra om.

blöööö

vafan ska man göra? är så jävla uttråkad..
vill sova men de kommer inte gå för jag är inte ett dugg trött och jag har för mycket att tänka på just för tillfället.
hatar söndagar de spelar fan ingen roll ens om de är lov eller inte, man får ändå ångest och massa skit på dom ! det är skönt att mamma och pappa är här nu för annars hade jag nog setat här och bölat utan anlednig, så jävla jobbigt att inte veta vad det är som jag bli ledsen över ! fast det händer inte alls lika ofta längre som de var förut, men de kommer lite sådär ibland. sen kommer de alltid upp en massa gammalt skit när jag sitter såhär och tänker på allt, varför blir de så ? det var liksom förut, de är inte nu... men är väl rädd för att allt ska bli som innan igen, fastän jag vet att de inte kan bli i närheten av så mycket skit igen. de mesta är ju bra nu, varför kan man inte bara vara lycklig över det?

nu blev de är rörigt inlägg, fattar knappt inte ens själv vad jag skrivit men kände att jag var tvungen att skriva lite. nu ska jag lägga mig och försöka somna, troligtvis lär de komma ännu mer tankar då, men jag får väl ta det !
godnatt

lugn kväll

blev en skapligt lugn kväll igår ändå, drack lite absint när jag kom till malin. sen dansa jag och malin lite och så, men alla folk var så tråkiga och ingen ville göra någe så vi körde staffpoker med kim och adde istället för att dra ut och festa. jag fick lov att äta en hundmat, det var nog det äckligaste jag någonsin stoppat i min mun asså ! var på väg att spy flera gånger, men jag lyckades hålla kvar den.
men de var några grejer jag absolut inte ville äta så jag har skit ont i min axel nu för att dom har slagit mig. men är man med i leken så får man leken tåla, haha som alltid pappa sa till mig och henke när vi var små och kom in och grät när vi hade lekt någe och någon hade vart dum.
sen bestämde jag och malin oss för att gå ner i hennes rum och lägga oss och kolla på film, vi kolla på pippi på dom sju haven. sen somna jag på en gång när filmen var slut.

nu ska jag vänta på att mamma och pappa kommer hit, så dom kan laga lite mat, tror vi skulle äta kyckling, muums !

nu

nu har jag precis sminkat mig och fönat håret, sitter här med en x cider hahaha. ska snart till malin och sen vet jag inte vad de blir, blir nog inte lugnt iaf för vi är lite småsugna på partyyyy så de lär väl bli så. ska iaf sitta och lyssna på schalger med malin och hennes mamma när jag kommer dit. ni får ha de så bra alla så hörs vi väl imorn, då ska jag även lägga upp bilder från igår !

igår

kvällen igår var rolig, började som jag sa förut hemma hos malins bror och smådrack lite...
sen så skulle dom hem till tobias så då bestämde jag och malin oss för att hänga med dit. vart lite ölspel och sådant, sen tog vi massa fula kort, några kommer väl upp här senare när malin har skickat dom.
sen så fick jag och malin bästa idéen tyckte vi, att malin skulle sätta sig på mina axlar och sen skulle robin ta kort på de, ja de gick ju som de gick. malin skrek att jag inte skulle orka henne, men de gjorde jag och då vart hon typ rädd och bara kasta sig rakt framot, så hon flög ner i backen med en smäll. landade på ansiktet gjorde hon, var väl en jävla tur att hon var full annars hade hon väl slagit ihjäl sig, hahaha fast å andra sidan om vi hade vart nyktra så hade vi aldrig kommit på något sådant. men de var kul iaf, en snubbe däcka inne i toaletten och malins bror tyckte att malin skulle satsa på han (Y) hahaha ! åkte hem ganska tidigt, runt 4 någon gång tror jag det var. somna på två sekunder, malin låg och snacka lite men jag orkade knappt ens svara för hade sån jävla huvudvärk.

idag blir det iaf att ta de lugnt, ska åka tillbaka till malin lite senare, vi ska kolla på film och sånt. moffa massa chips och godis, de är niiiice !
men nu ska jag hoppa in i duschen tror jag, om jag inte ska vila ett litet tag först kanske. hörs senare !


om du blir min fru...

ska jag ta dig här och nu !

jahaja, blir supa ikväll minsann, ska hem till malins bror om ett litet tag och förfesta sen får vi se vart kvällen tar vägen. hoppas på att hitta någon riktig jävla fest, är på sånt jävla fest humör nu så de är sjukt. så folk kan ju gärna höra av sig om dom vet någe.
blir att dricka smultron vin med hallonsoda, jag som har hatat vin älskar det nu, vitt vin är också gott och de vart det värsta jag visste förut.
nej nu har jag inte tid att sitta här längre, måste hitta någe att ha på mig och sen fixa håret, ska åka hemifrån klockan 6 så de är lite brottom om jag ska hinna klart.
:*

malin pettersson

du är allt, du får mig att le och må bra även när det är som svårast.
kan inte tänka mig hur de skulle vara utan dig, du har alltid
vart en del av míg !
det är som du har sagt, vi kommer bli som din mamma och camilla
i framtiden. ha lika kul då som vi har nu och vi kommer vara kompisar
livet ut, jag vet att de kommer bli så, jag känner det på mig.
det är så skönt att vara med dig, du förstår en och du kan fylla ut ens
meningar om man inte vet vad man ska säga.
vi har någon speciellt tankeöverförning till varandra eller något sådant,
som när du t.ex går och tänker på en låt så börjar jag sjunga på den
utan att veta om att det var den du precis gick och tänkte på !
du har alltid funnits där för mig, hur svårt du själv än har haft det så
har du alltid försökt hjälpa till så mycket du bara kan och det är jag
tacksam över...
du är min bästa vän och jag vet att du har de svårt och de gör ont i
mig och se dig må dåligt när jag vet att jag inte kan göra något,
kan bara finnas där för dig och de gör jag, så mycket som jag bara kan !
jag älskar dig mest på jorden och kommer alltid att göra <3


idag ?

nyduschad och nyrakad ;) haha
så vad händer idag ? först ska jag städa heeela lägenheten, sen blir de väl att fixa sig lite och så även fast jag ska ha en nykter helg, sen blir de nog film med malin... men tror inte jag klarar vara nykter hela helgen, har liksom en vinare i kylen. eller jag klarar ju om jag vill men de är inte så säkert att jag vill vara nykter, känner liksom inge kul i det hela. kanske kan bli film och något glas vin ? behöver ju inte dra ut på världens fest liksom, kan ju ta de lugnt oxå. men som sagt vi får väl se hur de blir, hinner ångra mig hundra gånger om så får väl skriva senare hur det blir, för nu ska jag äta frukost.


lov

jag kan inte ljuga för dig, du känner mig allt för väl...

skolan idag gick as fort, körde min engelska redovisning även fast jag inte var klar, improvesation är bra !
åkte hem till emelie efter skolan, sen åkte vi ner på stan och käka lite och sen vart de bowling, micke och johannes kom även ner på stan då. gick halvbra i början, sen gick de skit dåligt men sen sista kasten fick jag 2 strike.
orkar inte skriva allt, har sån jävla huvudvärk så vet inte vart jag ska ta vägen och jag är rädd för att om jag lägger mig ner så blir de värre, de brukar de bli men de går inte över förens jag har sovit, hatar de !
vill bara säga innan jag slutar skriva att nu är de lov och de ska bli sjukt skönt !

lol

är hemma hos malin, ska sova här. vi kollar på någe skit program på 4an, alla knullar alla typ. vi ska äta min choklad snart, när kim sover hahaha !
 

skönt

snackat med emelie så vi har blivit sams igen, skönt, tycker bara de är jobbigt att vara osams med folk även om man inte tycker samma saker som dom och så...
hon berättade om bebisen, att den rör sig och sparkar en massa och att hon har blivit en riktig tjockis. kul att höra, hon hade även fått veta könet så de blir att köpa massa söta kläder sen när de närmar sig inte så långt kvar nu ju, hon var i vecka 21 nu sa hon.
ska träffa henne imorgon när jag slutat skolan, ska bli kul och se hur stor hon har blivit och så. :)

glömde ju berätta förut att de gick bra på provet i projekt och företagande, ett vg minst iaf hoppas jag på. räknade ihop poängen på allt när jag nästan hade skrivit klart, och de vart 32 poäng om allt va rätt och vg var 30 poäng, plus att jag inte var helt klar då... så borde ju bli det. :)


cambild


förstår att man inte anväder camen speciellt mycket nu för tiden, bilderna blir ju förjävliga.

inatt ska jag kanske sova hos malin, fast jag kan inte egentligen för jag måste plugga.. har ju engelska redovisning imorgon och jag vet inte ett skit jag ska säga !
men jag vill ju sova hos malin så får se om jag säger att jag glömde allt hemma och skiter i att göra de och gör de efter lovet istället. (A)
men kanske ska gå bort från datan nu ett tag och försöka plugga lite iaf ?


låttext

sitter och skriver massa låttextbitar till malin, jag tycker att de är väldigt smickrande men de verkar inte som att hon gillar de för hon skrattar bara åt mig. :( jag som försöker vara lite söt sådär.
tråkigt har jag oxå, tror att de märks för annars skulle jag inte sitta och skriva massa skit bara till folk på msn.
nu blir de godnatt för min del hörs imorgon !


min älskling

projekt och företagande

kom på för ett tag sen att jag har prov i projekt och företagande imorgon. så vart lite pluggande ett tag, tror att de sitter skapligt bra för att jag ska klara det. sen har jag ett muntligt framträdande i engelska på torsdag, ska stå och berätta om min drömlägenhet och jag ska utgå från en ritning som man själv fick göra. fast vi har fått en färdig planlösning uppritad redan och så har jag absolut inte tänk att min drömlägenhet ska se ut ? aja får väl göra så gott jag kan...
nu hade jag tänk kolla min facebook lite sen blir de att gå och lägga sig om ett litet tag, kanske skriver ett till inlägg innan, får se om jag har något att skriva om.

"tårta"

vart inga fina bilder så ni får nöja er med kort på våra tårtbitar


beckas

annas

min

inte mormor

de blev inte att hänga med till mormor, hade glömt bort att jag och becka kom överens om att hon, jag och anna skulle hitta på något idag. så hon och anna kom hit runt klockan 2, vi satt vid datan och lyssna på musik, anna satt och tog massa kort på oss. några av dom kommer väl upp här senare.
sen bestämde vi oss för att vi skulle gå och fika någonstans, blev på smak eller vad de nu hette.
jag tog en choklad/maräng tårbit, anna tog nån hallon/blåbär tårtbit och becka en cheesecake(?).
sen åkte vi till ida och hämta en laddar åt beckas mobil, sen gick vi mot sveaplan och becka tog bussen hem och anna och jag gick åt varsit håll.
kom hem, mamma hade fått en semla av mormor att tag med sig till mig så åt den sen åt jag lite mat, la mig i soffan och hade skit ont i huvudet så somnade ett tag.

försöker logga in på msn oxå, men kommer upp felsök hela tiden... så störande, alltid något som ska krongla !
så nej nu ska jag sätta mig i soffan och moffa lite ostbågar och dricka.

semlor

precis ätit frukost, snart blir de att åka till mormor och äta semlor... jag tycker inte om de speciellt mycket egentligen men när mamma sa de vart jag vädligt sugen på de, så vi får väl se sen om jag äter upp den eller inte. om man skulle hoppa in i duschen nu innan vi ska dra? tror de får bli så för såhär kan jag inte gå ut.





sommarsommarsommarsommarsommarsommarsommarsommar<3


hold your head up high

har setat här med inläggsrutan i snart en timme och inte vetat vad jag ska skriva.
malin sitter på msn och lär mig serbiska/kroatiska, men jag lär mig inget de ända jag kan är jebem te mene och de kan man inte gå runt och säga till folk liksom. för vill ju inte att varenda jävel ska göra de. fast skulle inte sitta helt fel nu med lite sånt !

skolan var riktigt seg idag, hade så jävla tråkigt, ont i nacken och så frös jag som en gnu...
amanda gick hem efter lunch och de va bara sega folk i skolan då typ, så vart väldigt tråkigt för de !
gjorde typ ingenting, men de lider ju inte jag utav iaf, bara alla andra som klagar haha.
imorgon ska jag vara hemma för vi ska egentligen åka skridskor med skolan men de vill jag verkligen inte göra, skulle bara ramla och slå ihjäl mig. 

malin och jag har kommit överens om att vi inte ska dricka något i helgen, vi ska ha en filmhelg. hm, vet fan inte hur de ska gå... ? är liksom sugen på att festa redan nu men ska försöka iaf, har ändå inga pengar... tror jag inte iaf haha, skulle inte förvåna mig om jag får pengar i veckan bara för därför.
nu ska jag kolla lite på spårlöst tror jag kanske.



jag älskar dig verkligen, du är den bästa och kommer alltid att vara.

fuck min nacke

har vart riktigt seg hela dagen, kanske är dags att börja tänka på att sluta dricka så jävla mycket ?
nästa helg får nog bli lugn faktiskt det behövs verkligen !
jag har så ont i min nacke, kommer snart börja gråta fan de är inte okej de här. tror jag setat på massa konstiga sätt i helgen, men är inte helt säker på vad jag gjort med den.
nu ska jag fortsätta ha camsex med malin och kim, dom är sååå söta. pusspårumpan


camsex

 
ligger och har video samtal med malin på msn, hahaha snygga vi är :D

helgen

fredag: var rolig, blev lite alkohol med malin, sonny, tim, sarah och johannes.
selade poker nästan hela natten och jag har märkt att jag är rikitgt duktig på de, vi körde om pengar men ingen hade några, jag och tim hade bara några kroner så vi körde om typ 20 enkroner haha och eftersom de va så lite så bestämde vi att vi skulle köra i lag, jag och tim var i lag och han suger verkligen på de. varje gång han körde för sig själv förlorade vi och varje gång jag körde för mig själv så vann vi....
sen fick vi för oss att vi skulle dansa tryckare HAHAHA kändes jävligt muppigt, ungefär som när man var 10 år och gick på disco.
klockan gick helt plötsligt väldigt fort så klockan var runt 6 när vi gick in i rummet för att lägga oss, men låg väl och snacka och skrattade i nästan en timme iaf. sen somna jag som en stock !

lördag: bestämde jag och malin att vi bara skulle ta de lugnt först, men de vart inte så. jag gick in i duschen och när jag kom ut ur den sa vi båda "ska vi verkligen ta de lugnt, vi fixar pengar till sprit ist?". så så fick det bli, men de vart först lite problem med att hitta några pengar så vi fick ljuga lite och säga att vi tänkte ha filmkväll för vi visste att vi nästan skulle bli halshuggna om vi sa att vi skulle dricka en dag till.
men allt ordnade sig och vi drog till mathilda som hade fest, sen bestämde vi med sonny att vi skulle komma till sarah och johannes och dricka med dom, sonny fyllde ju trots allt år så vi ville vara med och fira han lite.
runt 3 på natten var all alkohol slut men vi var inte nöjda med de, så vi försökte fixa mer sprit men inte en jävel som säljer var vaken, så de fick bli en taxi fram och tillbaka till staoil för att köpa 3.5or och mat.
sen satt jag, tim, sarah och johannes å körde ölspelet på 3.5or fram till halv 6 på morgonen, sonny och malin låg inne i rummet och sov, eller ja dom försökte men vi sprang in och slet upp dom ett antal gånger och tillslut kom dom upp och satt sig i soffan med oss och stanna kvar.
malin och jag tog sedan bussen hem halv 8, kom hem och la mig och tvärslockna.

så idag har jag bara sovit hela dagen, vaknade för ungefär en timme sen. kom på att de var allahjärtansdag, men de är bara överskattat, affärerna som vill tjäna pengar bara. alla säger att jag tycker så bara för att jag inte har någon att "fira" det med, kanske är så vem vet ? men jag strunar i vilket.
nu blir det att moffa lite chips och kakor sen ska jag nog lägga mig om ett tag igen ! får se om jag kanske skriver ett till inlägg senare, men de behövs nog inte för de här vart jävligt långt nu. pusspuss

skål förfan

skååååål !
vart alkohol igår, så va för bakis för att orka gå till skolan imorse.
blir alkohol idag med, blir i viptorp hos sarah och johannes.
skriver kanske i natt när jag kommit hem. pusspuss


som alltid

kommer hem från skolan, äter mat, lägger mig för att kolla på tv och somnar !
fattar inte hur jag kan vara så jävla trött jämt ? skulle kunna sova i ett helt dygn, för jag är ju inte speciellt utvilad efter att jag sovit några timmar på eftermiddagarna.

lyckat

fick sluta runt ett idag, tack vare att gabbe är så smart och stoppar in en kniv bland massa el-ledningar haha, så hela skiter exploderade. dom sa att hade han hållt lite längre in på kniven så kunde han ha dött, hade ju inte vart speciellt lyckat isf ! så nu har hela klassen blivit avstängda från bygghallen ända tills vi har haft en ordänlig genomgång om vad man kan göra och inte göra med alla saker.
tror iaf han har lärt sig att knivar och el inte hör till varandra, men vi andra blev ju iaf lyckliga som slapp gå ända till fyra.

har precis ätit en kebabtallrik, hade inte ätit de på över ett halvår och de kan jag förstå för de var inte alls lika gott som jag minns det. så i fortsättningen tänker jag hålla mig till pizza eller hamburgare !
ikväll blir de lite plugg och sådant, inte okej enligt mig men de måste göras.


sköning

HAHAHAHAHA vilken lirare, snacka om att skämma ut sig !
nu har jag sjukt tråkigt vet inte om jag ska gå och lägga mig snart eller inte ?
sitter och lyssnar på bajs musik oxå gör jag, fattar inte ens varför sätter man på de när man vet att de bara är skit ? fast tillslut blir man så inne i datan så man inte ens märker att de är musik på.
aja känner att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva, blir bara massa babbel när man har tråkigt så... pusspuss


sommar

riktigt trött på de här vädret, vill ha sommar nununu !
tänk valborg, guuuuuuuuuuuuuuuuuud de är typ första gången på året man är ute och super och de har nyligen börjat blivit varmt. sen lukten av brända kvistar och grillad korv, finns inge bättre.
eller mitt i högsommarn när de är som varmast, när de känns som att man ska dö för att man tycker det är för varmt, ligger bara på stranden/i vattnet hela dagarna och bara lever livet.
sen på kvällarna grillar man och dricker några kalla öl/cider och sitter där halva natten och kollar på solnedgången !


kolla bara, de är ju inte liiiiiite sommarkänsla här inte ? nej verkligen inte..
bilden är från i sommras, karolina som har tagit den på min marshmallow(stavning?)
jag råkade inte märka att den hade börjat brinna, så eftersom den redan var förstörd
så testade vi att hälla lite tändvädska på den och de vart lite coolt så när man stoppa
in den i elden, haha !


plugg åt helvete

sitter här och försöker plugga, men som vanligt så kommer de massa annat i vägen som gör att mitt pluggande går åt helvetet, har skrivit två meningar på en hel uppsatts. känner mig såååå duktig, (Y)
för övrigt har dagen vart okej, skolan var seg som fan, nästan ingen jobbade någonting.
har vart hur trött som hellst med tanke på att mina nätter har blivit sjukt jobbiga, tar år innan jag somnar sen när jag väl har somnat så har jag världens sjukaste drömmar, vaknar upp i panik nästan varje natt. sen när jag ska somna om så får jag as tungt att andas och de känns som att någon står och slår en i börstet, ungefär som när man får ångest. jag hatar't, eftersom att sova är de bästa som finns! men de senaste veckorna vill jag nästan inte gå och lägga mig.

nej nu ska jag inte sitta här längre och skriva utan fortsätta med mitt pluggande sen får jag lov att gå och lägga mig så jag inte är för trött imorgon. pusspuss

vin, ovanligt ? nej

jahapp, vart vin och lite sånt igår inte speciellt ovanligt nu för tiden, skulle bara vara jag malin och sonny men sen kom jessica och mathilda förbi och lite senare kom även filip och nicco, sen fick jag sms av nattis som tänkte att hon och sara skulle komma hit.
så de va väl nice, hade väl inte världens roligaste... men så är de när man är hemma och dricker, kan inte riktigt "slappna av" när de är massa folk här, för måste hålla koll så inte folk spiller eller har sönder något. därför föredrar jag att dra hem till andra och dricka så slipper man de där.

har bara legat i sängen hela dagen, lär inte hända något annat idag så lär bli här hela dagen, funderar på om jag skulle kolla på lite andra avenyn avsnitt ? har ju inte sätt speciellt många så kan ju roa mig med det ikväll för de är ju ganska bra ändå även fast jag inte följer de... hade jag kunnat följa pogram så hade jag nog följt de, men jag glömmer alltid bort sånt !
nu är de snart mat, köttbullar potatis och brunsås, riktigt gott ! pusspuss


på g

vi är på gång, vi är laddad vi är tända !
nu köööööör vi :*

gårdagen

gårdagen vart lyckad, var hemma hos malins bror halva kvällen sen ville malin till viptorp och träffa sonny, så då var jag snäll och gick med på det. han fick betala taxi åt oss (A) haha, vart ganska segt där men de gjorde inte så mycket. sen fick jag betala en taxi hem till mig åt mig och malin så sov hon här inatt, myyys !
 
ska på kalas hemma hos elin klockan 4, hon fyllde 20 år den 3dje så ska fira henne idag.
sen blir de chillkväll för mig och malin hemma hos mig med lite vin och så bara, orkar nog inte gå på evelinas fest, men har ingen lusst att sitta hemma och tråka bara. skriver säkert lite sen ikväll om jag har tid, för lär inte ha tid nu på dagen. pusspuss


partymusik

nu har jag duschat och så, sitter och väntar på mitt vin och på malin.
ska snart börja sminka mig, ska bara få ork till de, sitter och lyssnar på massa partymusik så humöret blir på topp. vet inte hur jag ska sminka mig eller ha håret ? de är de värsta med att vara tjej, tänk va skönt att bara släng på sig ett par kläder och ruffsa till håret lite sen är man klar...

nu ska jag kolla fb och bdb sen ska jag börja fixa mig , hinner säkert skriva ett inlägg till inann vi ska dra iväg ikväll. pusspuss


god morgon

har nyss vaknat, blev ingen skola idag heller, skönt att sova ut för en gångs skull !
idag blir de fest :D sen imorgon blir de nog oxå fest, evelina har ju fyllt år och förragången när hon skulle ha den så blev de inställt så hon tycker att jag ska komma imorgon, ska jag väl kunna, kan ju gå dit ett tag iaf, för brukar inte tycka om lokalfester annars, men de här blir ju på ett annat sätt tror jag.
nu ska jag äta frukost sen blir de väl att ta sig in i duschen sen börja fixa sig, så man slipper stressa så jävligt sen. pusspuss

moff

nu har jag precis moffat i mig massa chips, känner mig äcklad nu, råka bli lite för många så man mår illa !
börjar bli trött nu, de är mycket bra för behöver min skönhetssömn (A)
kommer bli skit sur ifall mamma och pappa kommer hit mitt i natten för att sova sen, pallar inte att pappa ska vara ful och komma hit när jag ligger och sover, för han vet inte hur man håller käften då. 
blir skolan imorgon iaf, om jag inte är skit trött när jag vaknar för då är de bara att säga att jag vill vara hemma med tanke på att jag var hemma idag ändå så (A) god natt

Gotta take the fight

Dreaming, hoping, for another try
I’ve been looking, searching, deeper down inside
And if I loose my way, I’ll find another road
‘Cause I can make a change on my own
Something, somewhere, that I long to find
I am learning, slowly, one day at a time
That if I loose and fail, I’ll be fine.
I’m gonna get stronger now
Nothing will break me down

vackert

nu är ju inte min blogg lite fin heller, eller vad säger ni ?
hittade en sida med massa gratis designer och där de stog hur man skulle göra för att få in dom som de ska vara och . så slapp hålla på med en massa koder själv, skönt för jag är inte riktigt haj på de där, fattar lite grann men får de aldrig så som jag vill ha de. men nu är de helt perfekt !

blev inte så att malin kom hit, hon orkade inte och så tyckte hon att jag skulle komma till henne ist, men jag orkade inte gå dit haha. men de har vart skönt att vara helt själv oxå, har inte gjort ett skit bara njutit av tystnaden, eller ja har ju vart så tyst eftersom jag lyssnat på musik, men iaf.
nu ska jag dricka lite cola, äta lite chips och kolla om de finns någe att kolla på på tven. vi hörs väl senare, pusspuss


partyhumör

har nyligen ätit mat, det vart hemmalagade hamburgare mums mums. :)
nu är sitter jag och är på världens partyhumör, skulle inte sitta fel med lite vin eller cider nu, men de får bli imorgon det. ska nog till skolan imorgon så kan inte, eller kan kan jag väl men, inte dricka idag.
blir fest hos malins bror imorgon, han och hans tjej har fyllt år nu nyligen så blir födelsedags party. ;) de ska bli kul, hoppas jag iaf, men annars får väl jag och malin göra så att de blir kul... vi kan ju liksom ha kul även om vi sitter helt själva och dricker, eller ja vi kan ju ha kul utan att dricka oxå men ni fattar.

nu blir jag helt själv hela kvällen oxå, tråkigt, om man kanske skulle kolla med malin om hon har lust att komma hit och göra mig sällskap ? ja jag tror jag gört !

skriver väl mer senare, för om jag sitter själv hela kvällen så lär jag inte göra så mycket annat än att sitta vid datan, kanske tar och städar lite sen, vem vet ? pusspuss

hmm

vart hemma från skolan idag, orkade verkligen inte gå upp i morse var sjukt jävla trött.
hade tänkt att fixa lite med min bloggdesign, men de går åt helvetet som vanligt så jag får typ ett damp utbrott snart så de är inge kul att hålla på då. ska göra den mörk igen, för de är bara jobbigt när den är såhär ljus.

vad ska man göra idag då? jo plugga vore nog bra, ligger lite efter i svenskan bara för att jag inte gör nått på lektionerna, sitter bara och pratar... de är inte bra de ! men vad ska man göra då, är liksom inte van vid att jobba, gjorde nästan ingenting i 9an.
saknar faktiskt 9an väldigt mycket, saknar absolut inte den klassen längre men jag saknar skolan. jag, malin och  kim snacka om det igår, tänk nu när de blir vår, hur jävla nice var de inte på slottsskolan då ? sitta ute vid väggen och bara njuta av solen och allt såndär blir nästan lite tårögd när jag tänker på de nu... får väl gå och hälsa på henrik i vår sen, men de kommer ändå inte vara samma sak nu när dom är dom sista 9orna som går där, de är ju bara massa småbarn annars och nästan ingen av lärarna jobbar kvar, ända läraren dom har som vi hade de är elle fast henne saknar jag as mycket, tänk vilka sköna mattelektioner vi hade, nu har vi sämsta läreren, hon verkar inte fatta själv vad de är hon försöker lära ut. helt jävla blåst ! skönt att hon kommer vara mamma ledig snart. fast de är väl de ända som jag har att klaga på nu, för klassen är bra och vi har riktigt sköna dagar, börjar helt okej tiden och har inte alls långa dagar, längsta är 4 och det är på byggdagarna så det går väldigt fort med tanke på att man jobbar på så mycket då. känner att jag skriver en hel del nu, kanske blir lite mycket men har inget att göra så fingarna knappar bara på en massa, men nu ska jag komma på nått att göra ! pusspuss


snabba cash

när jag kom till skolan imorse blev jag ju inte dåligt arg,
någon hade haft sönder mitt och amandas hus ska fan slå
ihjäl den jäveln som gjort det.

har vart med malin hela dagen efter skolan, vi var på bio,
snabba cash. kom nyss hem ifrån den, den var helt okej,
fast jag har sätt bättre... och eftersom jag har så svårt att
vara tyst när jag kollar på film så är de inge kul att gå på bio
för mig, och ännu värre när dom är så långa. satt och "viskade"
men kim genom hela bion, sen i slutet så vart en kille på körd så
då börja vi asgarva utan att de ens var kul, vi var väl trötta eller
något.
blir att gå och sova nu snart, ska bara borsta tänderna. god natt !

dö din jävel

nu får de verkligen vara nog, de var de sista onda
du gjorde min kompis ! ska krossa pannbenet på dig,
du är inte värld ett liv. hur dum i huvudet får man vara ? 
malin pettersson jag älskar dig, finns alltid för dig och jag
lovar dig om han så ens skulle kolla på dig en gång till så
ska han få ångra att han ens föddes !

tråk

har tråkigt och ont i magen :( ätit för mycket chips tror
jag. om man skulle hitta på nått att göra ? bestämde
igår att jag och malin skulle nog vara idag, men hon
svarar inte på sms så får väl komma på nått annat att göra.


chips

väntar på mamma och pappa ska komma med mina
chip, tror att dom kommer nu faktiskt.
skönt har sovit hela dagen, vaknade för kanske en timme
sen.

nej nu har jag inte tid att skriva för nu ska jag gå och tjocka
mig med chips och dipp :) PUSS


snor

somsagt blir hemma imorn, så sitter väl här halva natten
säkert. blir as irriterad på att mitt snor rinner hela tiden,
de hjälper inte hur mycket jag än snyter mig de kommer
nytt på engång ! har inget att skriva igentligen men jag
tänkte bara fördriva tiden lite, haha :D

djungelvrål och salta nappar

jag snattar , snask snask snask jag snattar

hihi lyssnar på bajs musik och är skit trött, har sovit i några
timmar men är fortfarande trött.
tänkte vara hemma från skolan imorn för vi ska till badhuset
och nej tack dit tänker jag inte gå och visa mig i bikini för hela
klassen liksom. räcker med att man får gå runt i de på sommrarna
och skämmas.

jag är sjukt sugen på chips och dipp men mamma vill inte gå och
köpa åt mig och jag tänker inte görat, hatar att gå till affären, finns
inget värre än att betala saker ! ja jag har världens "fobi" för att
stå i kassan och betala, måste typ planera i huvudet hur jag ger fram
pengarna och allt sådant, sen om jag har mynt så måste jag alltid
räkna dom flera gånger innan jag kan vara säker på att jag räknat rätt.
kanske låter lite konstigt med såäre !

RSS 2.0